Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nechutná Madonna (55): Odfotila sa v priesvitných nohavičkách!
Zdielať na
Hudba

Nechutná Madonna (55): Odfotila sa v priesvitných nohavičkách!

Zdroj: Instagram/Madonna

O pár dní oslávi päťdesiatšesť rokov, ale správa sa ako bláznivá tínedžerka! Svojich fanúšikov sa rozhodla "obdarovať" fotografiou v priesvitných nohavičkách, no veľmi sa im nezavďačila. Po ostrej kritike si nechutnú fotografiu zo sociálnej siete vymazala.

Na výslní sa chce udržať zubami-nechtami! Hoci by si Madonna mohla užívať status legendy a byť nad vecou, snaží sa vyrovnať mladším kolegyniam. Jej pokusy zaujať prvoplánovou nahotou, ako to robia mladé speváčky Rihanna (26) či Miley Cyrus (21), sú však vzhľadom na jej vek trápne.

Madonna je rozhodne v mimoriadnej fyzickej kondícii, no na ukazovanie nohavičiek a odhaľovanie bradaviek je už predsa len pristará. Na začiatku svojej speváckej kariéry aj tak odhalila všetko, čo sa odhaliť dalo. Dalo by sa preto predpokladať, že je už z toľkého obnažovania unavená, avšak Madonna je exhibicionistka aj v pokročilom veku. Pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotku v priesvitných nohavičkách.

Madonna a jej "darček" fanúšikom

Instagram/Madonna

Madonna si zrejme myslela, že tesne pred dosiahnutím svojich 56. narodenín, ktoré oslávi 16. augusta, takto obdaruje svojich fanúšikov. Tí sa však z obrázku rozhodne netešili tak, ako by si speváčka želala. Nevhodná fotografia sa stretla s veľkou kritikou a speváčka ju zo sociálnej siete napokon vymazala.

Naposledy si Madonna zavarila fotkou, na ktorej jej bolo vidieť bradavku. Vulgárny obrázok však nevymazala a na Instagrame ho má zverejnený doteraz. Ešte čudnejšie je, že svoje škandalózne fotky strieda obrázkami svojich detí.

Madonna pred pár mesiacmi šokovala odhalenou bradavkou

Instagram/Madonna

Zdá sa, že Madonna nie je so svojím vekom vôbec vyrovnaná. Jej instagramový účet je plný zvláštnych fotografií, na ktorých sa speváčka snaží vyzerať sexi. Hlboký výstrih, našpúlené pery, privreté oči. Za podobné fotografie by sa nemusela hanbiť ani spomínaná škandalózna Miley Cyrus, ktorú ospravedlňuje jedine jej vek.

S Megan Fox je v posteli NUDA, prečítajte si prečo: S Megan Fox (28) v posteli je poriadna nuda, jej manžel je bez sexu! 

Súvisiace články

Najčítanejšie