Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hit internetu! Perry (29) roztancovala plačúce bábo
Zdielať na
Hudba

Hit internetu! Perry (29) roztancovala plačúce bábo

Speváčka Katy Perry má fanúšikov aj medzi batoľatami! Úspešná americká interpretka zverejnila na svojom Twitter účte rozkošné video malého dievčatka, ktoré jej skladba Dark Horse nielen prinútila prestať plakať, ale aj roztancovala!

Katy Perry zostala príjemne prekvapená, keď natrafila na virálne video malého dievčatka. Dieťa pripútané v autosedačke nevie obsedieť, kope nožičkami a nešťastne mrnčí. Nálada sa mu však v sekunde zlepší, keď začuje prvé tóny známeho hitu Katy Perry Dark Horse.

Dievčatko zostane doslova vo vytržení, špúli ústočká a máva ručičkami do rytmu. Práve neuveriteľne vtipné grimasy bábätka, jeho tanec a nadšenie pre pesničku zabezpečili, aby sa video, ktoré na telefón nakrútili jeho rodičia a zverejnili na Youtube, dostalo až k známej hviezde.

Katy Perry sa azda svojou najmladšou fanúšičkou pochválila na sociálnej sieti Twitter a k videu pripísala vtipný komentár: "Som voľná na stráženie detí za 10 dolárov na hodinu a štyri sušienky Oreo."

Katy Perry

Isifa

Napriek tomu, že sa Katy Perry v hudobnej kariére veľmi darí, v súkromnom živote je to bieda. Má za sebou jedno stroskotané manželstvo s komikom a hercom Russellom Brandom (39) a pred pár mesiacmi ukončila vášnivý románik so spevákom Johnom Mayerom (36).

Katy Perry sa tesne pred okrúhlymi tridsiatimi narodeninami, ktoré oslávi tento október, zamýšľa nad materstvom. Hudobníčka v nedávnom rozhovore pre Rolling Stone šokovala vyhlásením, že ak nenatrafí na toho správneho partnera, vie si predstaviť byť aj slobodnou mamičkou.

Speváčkin hit Dark Horse, na ktorý si zatancovalo aj bábätko, sa s počtom vzhliadnutí vyše 500 miliónov stal zatiaľ najsledovanejším videom na Youtube za rok 2014.

Zverejnili rebríček najpredávanejších spevákov, pozrite, ako dobre sa umiestnila Katy Perry: Zverejnili 10 najpredávanejších spevákov za rok 2013. Kto kraľuje rebríčku?

Určite si nenechajte utiecť ani toto video: Reakcia detí na to, že budú mať súrodenca: Tomu sa hovorí detská radosť!

Súvisiace články

Najčítanejšie