Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z Lary Flynn Boyle (44) je plastiková príšera!
Zdielať na

Z Lary Flynn Boyle (44) je plastiková príšera!

Zdroj: Isifa

Kedysi jej nádherná tvár spôsobovala závisť, teraz je skôr zdrojom škodoradosti. Herečka Lara Flynn Boyle sa tak veľmi bála starnutia, že podstúpila desiatky plastických operácií a procedúr. Výsledkom je spuchnutá odpudzujúca tvár, ktorá by pokojne mohla patriť starene.

Herečku s výraznými zelenými očami si môžete najlepšie pamätať ako sexi mimozemšťanku Serleenu z druhého pokračovania úspešnej sci-fi komédie Muži v čiernom (2002). Od premiéry filmu prešlo dvanásť rokov a za ten čas sa krásna Lara zmenila na vychudnuté čudo, ktoré má širšiu hlavu ako tenulinké boky.

Bývalá hviezda Lara Flynn Boyle si za odstrašujúci výzor môže sama. S plastikami začala už v tridsiatke a po desaťročí sa dostavil neželaný vedľajší účinok častého využívania služieb plastického chirurga. Zničenej hviezde k zdravému výzoru nepomohli ani drastické diéty a dlhoročný boj s anorexiou. V strednom veku sa jej všetky zásahy do tela nepekne vypomstili.

Lara Flynn Boyle zničená plastikami

Isifa

Lara sa vždy bála starnutia a hovorila o ňom ešte ako mladá, ani nie tridsaťročná herečka. V čase, keď sa začínala dostávať do povedomia verejnosti a upevňovať si miesto v Hollywoode, vyhlásila: "Pre staršie ženy nie je veľa filmových úloh. Keď sa na to pozriem márnivo, vôbec sa neteším na starnutie, myslím, že vyzerám dobre práve teraz."

Lara Flynn Boyle bola pred rokmi nádherná, no vychudnutá žena

Isifa

Lara Flynn Boyle bola krásna žena aj pred začiatkom plastikového šialenstva, preto mnohí nechápu jej rozhodnutie toľkokrát si ľahnúť pod nôž. Prvé úpravy - botox a náplň do pier - si dala urobiť na konci 90. rokov, keď randila s hercom Jackom Nicholsonom (77).

Po ukončení vzťahu s hercom si dala upraviť nos, vložiť výplne do tváre a znovu zväčšiť pery až vyzerali smiešne neprirodzene. Práve výplne v tvári sa postupne uvoľnili a spôsobili, že jej poklesla tvár.

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie