Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Olivia Wilde (30) pózovala pri dojčení, ukázala prsník!
Zdielať na

Olivia Wilde (30) pózovala pri dojčení, ukázala prsník!

Zdroj: glamour.com

Olivia Wilde priviedla v apríli na svet svoje prvé dieťa. Novopečená mamička sa objavila v časopise Glamour, kde ukázala dokonalú postavu i svojho synčeka Otisa. Nebránila sa ani fotografovaniu pri dojčení.

Olivia Wilde berie dojčenie ako celkom prirodzenú vec! Herečka sa nechala odfotografovať pri dojčení svojho synčeka Otisa. V septembrovom čísle časopisu Glamour sa okrem intímneho záberu objaví množstvo ďalších obrázkov slávnej mamičky a jej bábätka.

Herečka známa zo seriálu Dr. House v rozhovore pre Glamour prezradila: "Pózovať s Otisom je perfektné, pretože momentálne žiaden môj portrét nie je kompletný bez mojej identity ako matky. Dojčenie je pre mňa najprirodzenejšia vec."

Olivia Wilde si pózovanie so synčekom naozaj užila, dieťatko bolo počas fotografovania pokojné a usmievavé, preto poľahky vznikla aj odvážna fotografia, na ktorej sa Olivia odhalila.

Olivia Wilde a synček Otis

glamour.com

O portréte, na ktorom dojčí syna, herečka prezradila: "Myslím, že sme na obrázku zachytili ženu mnohých tvárí. Niekoho, kto je naraz matkou, profesionálkou a zároveň pôsobí sexi i sebavedomo. Ale chcem povedať, že takto bežne pri dojčení nevyzerám. A hlavne nikdy nedojčím bez plienky."

Olivia Wilde na titulke časopisu Glamour

glamour.com

Otcom malého Otisa je známy herec a komik Jason Sudeikis (38), ktorý je známy napríklad vďaka komédii Šéfovia na zabitie (2011). Jason Sudekis a Olivia Wilde spolu začali randiť v roku 2011, v januári 2013 sa zasnúbili. 

Olivia Wilde pre magazín Glamour prezradila, že svadbu zatiaľ neplánujú. "Dieťa je pre nás oveľa väčší záväzok ako svadba, ale keď sa budeme brať, určite to bude veľká zábava. Teším sa."

Olivia Wilde a synček Otis

glamour.com

Nenechajte si ujsť rozkošné VIDEO: Návod, ako rozhodne neuspávať dvojičky: Táto mamička je vytrvalá!

Súvisiace články

Najčítanejšie