Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bieber (20) zverejnil fotku, na ktorej je nahý!
Zdielať na
Hudba

Bieber (20) zverejnil fotku, na ktorej je nahý!

Zdroj: Instagram/Justin Bieber

Justin Bieber sa stále nevie zmestiť do kože! Zdá sa, že milióny na účte a rozbúrené hormóny už celkom pokazili tínedžerkami milovaného speváka. Najnovšie vyrobil škandál nahou fotografiou!

Zjavne mu nestačilo! Justin Bieber sa miesto hudobných hitov prezentuje škandálmi a tie neustále naberajú na obrátkach. Predné stránky časopisov zapĺňajú jeho romániky s pofidérnymi modelkami, neustále rozchody so speváčkou Selenou Gomez (21) či problémy so zákonom.

Od ostrej potýčky s hercom Orlandom Bloomom (37), ktorý sa mu snažil streliť jednu výchovnú, prešlo len pár dní, no nebol by to Bieber, keby nevyrukoval s niečím novým.

Tentoraz si negatívnu kritiku vyslúžil za veľmi odvážnu fotografiu, ktorú zverejnil na sociálnej sieti Instagram. Spevák je na nej zachytený s neznámou modelkou, ktorej sa dotýka celkom nahý! Ešte pár centimetrov nižšie a videli by sme, čo skrýva v nohaviciach!

Instagram/Justin Bieber

Bieber sa zjavne nechal odfotografovať v Adamovom rúchu a vyzerá, akoby si svoj mužský nástroj obzeral! Obrázok vyvolal množstvo otázok: Prečo sa Bieber fotil nahý? Kto je neznáma dievčina na obrázku? A v neposlednom rade, dostane sa na verejnosť aj zvyšná časť fotky?

Keďže na Instagrame, podobne ako na iných známych sociálnych sieťach, nie je povolené zverejňovať obnažené fotky, Bieber tento zákaz šikovne obišiel. Síce mu na obrázku nevidieť penis, ale každému je jasné, že spodnú bielizeň na sebe spevák nemá.

Odkedy Justin Bieber zmužnel, pyšne ukazuje svaly a potetované telo. Svojím zovňajškom je taký posadnutý, že do ulíc či na párty sa bežne vyberie bez trička.

Instagram/Justin Bieber

Jeho účet na Instagrame je plný vlastnoručne vyhotovených polonahých záberov. Spevák je určite presvedčený, že pôsobia drsne a sexi, no v skutočnosti pôsobia narcisticky a často aj trápne.

Fanúšičky Justina Biebera sa musia zmieriť s tým, že Justin na prvom mieste najviac ľúbi seba, ďalej podvádzanie Seleny Gomez, tetovania (ak bude pokračovať týmto tempom, o pár rokov nebude mať jediný voľný kúsok kože), na štvrtom mieste je snáď samotná Selena Gomez a na piatom sú možno práve verné fanúšičky, o ktorých vyhlasuje, že ich zbožňuje najviac na svete.

Instagram/Justin Bieber

Orlando Bloom sa stal hrdinom davu, keď strelil Justinovi Bieberovi jednu výchovnú: VIDEO: Orlando Bloom (37) dal facku Bieberovi (20), zožal ovácie davu

S Megan Fox je v posteli NUDA, prečítajte si prečo: S Megan Fox (28) v posteli je poriadna nuda, jej manžel je bez sexu! 

Súvisiace články

Najčítanejšie