Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Preplastikované dvojičky vytasili obrovské silikóny!
Zdielať na

Preplastikované dvojičky vytasili obrovské silikóny!

Zdroj: Isifa

Narodili sa ako identické dvojičky, no chceli sa podobať ešte viac. Austrálske sestry minuli vyše stotisíc libier, aby vyzerali nerozoznateľne. Vďaka plastikám sa zmenili na dve rovnaké vyumelkované bábiky.

Dvojičky Anna a Lucy DeCinque (28) sa vybrali do mesta na nákupy a bez svojich typických úsmevov a póz vyzerali namrzene a nie veľmi príťažlivo. O ich fyzickej kráse sa neustále vedú polemiky, pretože vďaka plastikám viac pripomínajú bábiky ako skutočné ženy. Nehovoriac o tom, že ich obrovské silikóny a pery napumpované kolagénom pôsobia dosť komicky.

Anna a Lucy DeCinque sa vo svojej krajine stali známymi vďaka nezvyčajnému zjavu a ešte nezvyčajnej úchylke: Žijú ako jedna žena, späté akoby boli siamské dvojčatá! Nosia rovnaké oblečenie, podstupujú rovnaké procedúry a čo je ešte zvláštnejšie, používajú jeden telefón, majú len jedno facebookové konto a spia v spoločnej posteli.

Isifa

Abnormálne je však ich rozhodnutie deliť sa o spoločného chlapa! Anna a Lucy majú vždy len jedného priateľa, ktorého si navzájom "požičiavajú." Ešte bizarnejšie je to, že žijú v dome spoločne so svojou mamou, ktorá im čudný životný štýl nielen toleruje, ale dokonca si myslí, že je v poriadku!

Súvisiace články

Najčítanejšie