Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mischi Barton (28) hrozí, že príde o strechu nad hlavou
Zdielať na

Mischi Barton (28) hrozí, že príde o strechu nad hlavou

Zdroj: Isifa

Mischa Barton sa preslávila ako Marissa Cooper v seriáli O.C. California. Náhla sláva jej však nepriniesla šťastie. Bohatá herečka prepadla drogám, ktoré na jej výzore zanechali trvalé stopy. Teraz jej hrozí, že kvôli nesplácaniu hypotéky jej banka zhabe dom.

Je v poriadnej kaši! Herečke a bývalej modelke Mischi Barton hrozí, že príde o svoju vilu v kalifornskom Beverly Hills. Rodáčka z Londýna, ktorá má britské i americké občianstvo, totiž už päť mesiacov nespláca hypotéku, pričom jej dlh dosiahol 100-tisíc dolárov (v prepočte približne 74 500 eur). Veriteľ jej preto poslal upomienku s tým, že ak dlh urýchlene nevyrovná, dom jej zabaví.

Barton kúpila vilu v roku 2005 za 6,4 milióna dolárov, pričom si vzala hypotéku vo výške 4,2 milióna. V rokoch 2010 a 2011 sa ho neúspešne pokúšala predať a následne ho chcela prenajímať za 35-tisíc dolárov mesačne. Dom leží na pozemku s rozlohou 48,5 áru, pričom jeho súčasťou je osem spální, jedenásť kúpeľní a tri hosťovské vilky.

Mischa Barton sa snaží vrátiť na herecké výslnie, no nedarí sa jej

Isifa

Mischa Barton na striebornom plátne debutovala v roku 1997, ešte ako dievčatko. Ako detská herečka sa objavila aj v známych filmoch ako Šiesty zmysel (1999) či Notting Hill (1999).

Najväčší úspech zožala však v spomínanom seriáli O.C. California (2003 - 2007). Krásna a štíhla Misha na seba strhla pozornosť divákov i médií. Žiaľ, herečka slávu neuniesla a prepadla drogám i alkoholu.

Viac ako kariéra ju zaujímali bujaré večierky, a tak nečudo, že špičkoví režiséri o prácu s ňou nejavili záujem. Misha bojovala i s anorexiou, posledné roky chorobnú štíhlosť zas vystriedali kilá navyše.

Mischa Barton dlho trpela anorexiou

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie