Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Luberdová (24) chudne. Môže za to rozvod a chorý synček
Zdielať na
Showbiznis

Luberdová (24) chudne. Môže za to rozvod a chorý synček

Modelka a moderátorka magazínu Topstar Mirka Halmi Luberdová vraj schudla na váhu, akú mala naposledy pred 10 rokmi. Mirka sa totiž začala venovať zdravej výžive a cvičeniu. Nie sú to však jediné dôvody jej rapídneho chudnutia.

Mirka Halmi Luberdová prežíva ťažké chvíle od momentu, kedz sa dozvedela, že má jej sznček leukémiu. V zimných mesiacoch je to ešte horšie. "Teraz nám nebolo veľmi dopriate, Riško bol teraz častejšie chorý," hovorí Mirka.

Riziko nakazenia bežnou detskou chorobou môže totiž pre Riška znamenať veľké nebezpečenstvo. "Samozrejme, že mám o neho väčší strach, ako keby bol bežné dieťa...," tvrdí Mirka.

Riško stále podstupuje chemoterapiu. Každý ďalší liek zaťažuje jeho telíčko. "Takže všetko sa snažíme najprv prekonať bez tých liekov, ale nie všetko sa dá. Takze nám je veľmi ľúto, keď musíme niečo nasadiť," uviedla Mirka pre Topstar.

Aj to je dôvod, prečo Mirka tak veľmi schudla. Jej malý Riško je totiž stále v procese náročnej liečby. On však svoju chorobu zvláda prekonávať s úprimným úsmevom. "My ďakujeme, že je taký silný, lebo nás tým spôsobom, ako to prežíva, upokojuje," hovorí nová moderátorka magazínu Topstar.

Mirka ale okrem choroby synčeka prekonala ďalšiu porážku. S manželom, s ktorým si sľubovali lásku na celý život sa totiž nedávno rozviedli. Ich vzťah je však stále veľmi silný a zostali najlepšími priateľmi. "Je to úžasný otec, snaží sa pomáhať, lebo vidí, že to je náročné, ale sme kamaráti," dodáva Mirka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie