Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Majstrov bodyguard prvýkrát prehovoril: Ako chránim Gotta
Zdielať na
Showbiznis

Majstrov bodyguard prvýkrát prehovoril: Ako chránim Gotta

Zdroj: ahaonline.cz

Okolo Karla Gotta (76) sa pohybuje dobré tri roky. Je jeho osobným strážcom a v poslednom čase tiež vodičom. Volá sa Daniel Josefi a denník Aha! mal prvýkrát možnosť s ním hovoriť.

Josefi šéfuje bezpečnostnej firme, ktorá chránila speváka prvýkrát na turné v roku 2012. Gott bol vtedy veľmi spokojný, a tak ho od toho času ho partička svalovcov chráni skoro na všetkých akciách a koncertoch.

"Je to najlepšia ochranka, ktorú som mal počas svojej kariéry. Na Dana a jeho ľudí sa môžem stopercentne spoľahnúť,“ prehlásil Gott.

Ten sa na Josefiho obracia i vo chvíľach, keď nemá koncerty. “Kedykoľvek potrebuje využiť moje služby alebo celej firmy, môže sa nám ozvať. Pokiaľ ide o mňa samotného, na požiadanie robím pánovi Gottovi vodiča na akcie a vystúpenia,“ povedal nám Josefi.

A ako povedal, základom je získať dôveru chránenej osoby? Jemu sa to podarilo. Bolo to vidieť aj minulú stredu, keď Gott na pražskej Novoměstskej radnici krstil CD svojich duetov. Daniel z Majstra v priebehu celej akcie nespustil oči.

Poklona Havránkovi

Na akcii sa Josefi okrem iného stretol s bývalým dlhoročným šoférom Českého slávika Oldom Havránkom. "S pánom Havránkom sa poznám. S Majstrom najazdil milión kilometrov bez nehody, to je úžasné...,“ vysekol Oldovi poklonu Josefi.

“To sa pekne počúva. No, ja už jazdím málo. Žijeme s manželkou na chalupe za Prahou a do metropole jazdím raz do týždňa. A to za Karlom. Vozím jemu a deťom nejaké dobroty ako jabĺčka alebo med,“ zveril sa Aha! Olda. Ten pre Gotta prestal jazdiť vlani po tom, čo prekonal ľahšiu mozgovú mŕtvicu.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie