Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ján Dobrík si užíva pracovné prázdniny, nakrúca seriál Divoké kone
Zdielať na

Ján Dobrík si užíva pracovné prázdniny, nakrúca seriál Divoké kone

sexi herec Ján Dobrík strávil leto na pľace! Nakrúcal seriál Divoké kone. Keď sa mu podarilo ukradnúť si nejakú tú chvíľku pre seba, venoval sa svojim najbližším.

"Boli divadelné prázdniny, čiže z toho môjho trojuholníka, ktorým žijem posledný rok a pol - rodina, Divoké kone, divadlo - na dva mesiace divadlo vypadlo a mohol som si aj trošku oddýchnuť," priznal Ján Dobrík.

Voľné dni herec strávil s rodinou. "Boli sme u jedných starých rodičov, u druhých starých rodičov a prvý raz s malou na dovolenke pri mori," odtajil.

Plné ruky práce

Začiatok novej série Divokých koní podľa jeho slov stále sprevádza nakrúcanie posledných častí seriálu.

"Ešte mesiac a pol sa plánuje natáčať. Je to teraz trošku iné. Kým v prvej sérii bolo treba istým spôsobom počas príbehu predstaviť postavy, predstaviť vzťahy a minulosť, v druhej sérii už divák toto všetko vie, takže hneď od prvého dielu sa budú nabaľovať ďalšie zápletky. Čo sa týka mojej dejovej línie, bude tam nejaké týranie koní a neskôr ma čaká také až investigatívne vyšetrovanie na vlastnú päsť a vyvrcholí to jedným veľkým prekvapením," prezradil 30-ročný rodák z Banskej Bystrice.

Divadlo

Začiatkom septembra čaká sympatického herca skúšanie novej divadelnej hry, na ktorú sa veľmi teší. "Začíname onedlho skúšať s pánom Vajdičkom ruskú hru Falošná minca, o ktorej sa priznám, zatiaľ neviem nič, no budem ju mať čoskoro na maili, takže si ju prečítam ešte predtým, ako prídem na prvú skúšku a veľmi sa na to teším," priznal Dobrík.

"S pánom Vajdičkom som ešte nemal tú česť robiť a som z tejto spolupráce nesmierne rád, pretože prvé povzbudivé slová, ktoré vo mne zostali, mi na vysokej škole povedal práve on. Nebol mojím pedagógom, nemusel to robiť a napriek tomu to urobil. Boli to slová 'Toto si povedal veľmi prirodzene.'," zasmial sa herec.

Pikošky z nakrúcania druhej série seriálu Divoké kone bonzol práve Ján Dobrík, pozrite sa:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie