Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Divoké kone pricválajú na obrazovky už dnes večer!
Zdielať na
Showbiznis

Divoké kone pricválajú na obrazovky už dnes večer!

Diváci televízie JOJ sa už dnes večer môžu tešiť na pútavý dej plný intríg a romantiky, obľúbených hercov, ale aj na kone a epické prostredie slovenskej prírody. Štartuje nový nový romanticko-dobrodružný seriál s názvom Divoké kone.

Televízia JOJ uvedie v pondelok 5. januára prvú časť nového romanticko-dobrodružného seriálu s názvom Divoké kone. Na obrazovkách sa bude objavovať štyrikrát do týždňa vždy o 20:20. Slogan seriálu znie „Minulosť ťa dobehne“.

Divoké kone prinášajú príbeh o rodine Závodských a potomkoch starého rodu Karpatským Nemcov, Holzmannovcoch.

Okrem romantickej línie, ktorú predstavuje vzťah Adama Závodského v podaní Jána Dobríka a Hany, ktorú stvárni Monika Šagátová, hovorí aj o utajenom zločine z konca druhej svetovej vojny. Diváci sa majú naozaj na čo tešiť.

Uvedieme vás do deja najvýpravnejšieho slovenského seriálu. Nenechajte si ujsť dnešnú premiéru:

Okrem spomínanej dvojice Moniky Šagátovej a Jána Dobríka v seriáli účinkujú aj Leopold Haverl, Ivan Romančík, Anna Javorková, Marián Slovák, Eva Landlová, Pavel Višňovský, Ivan Vojtek, Juraj Kemka, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Marko Igonda či Lujza Garajová-Schrameková.

Špeciálny tréning tátošov

Projekt sa začal nakrúcať už v júni 2014. Štáb má za sebou približne 120 filmovacích dní. Seriál vzniká na statku v Miloslavove, ale aj na ďalších statkoch a pasienkoch, v prostredí mlyna v Malých Karpatoch a v Bratislave.

Kone, ktoré účinkujú v seriáli, absolvovali špeciálny tréning na prácu pred kamerou. Doteraz boli súčasťou mnohých domácich a zahraničných produkcií a filmových projektov.

Ústrednú skladbu seriálu s názvom Kto vie naspievali Mária Čírová a Peter Bažík. O produkciu piesne sa postaral Tomi Popovič.

Vypočujte si titulnú pieseň k seriálu:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie