Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vznešenosť a elegancia. Dámy a páni, prichádzajú Divoké kone
Zdielať na

Vznešenosť a elegancia. Dámy a páni, prichádzajú Divoké kone

Divoké kone je romantický rodinný seriál z dielne JOJky s prvkami dobrodružstva. Chýbať v ňom nebude lovestory ani tajomstvo z minulosti. Samotný seriál je výpravný s množstvom exteriérových scén. Tešiť sa v ňom môžete na Leopolda Haverlu, Mariána Slováka, Evu Landlovú či Ivana Romančíka.

Divoké kone je názov novučičkého seriálu, ktorý na našich televíznych obrazovkách uvidíte už po Novom roku. Je sa naozaj na čo tešiť.

"Kone tu majú svoj príbeh, to je možno, že iné ako v seriáloch, ktoré mohli naši diváci vidieť doteraz. Sú tu emócie, ktoré sprevádzajú zvieratá a ktoré sa ako keby rozprávajú cez zvieratá," opisuje kreatívna producentka Danica Haláková.

Študentka VŠMU

"Ten seriál je dobre vymyslený, je aj dobre nastavený, čo sa týka obsadenia, aj toho hereckého výrazu," myslí si režisér Braňo Mišík.

A keď už sme pri hercoch, tak si ich trošku predstavme. Medzi jednu z hlavných postáv patrí Adam. Stvárňuje ho herec Ján Dobrík, ktorý si na sedlo a jazdenie musel zvykať.

"Sedieť na koni je majestátne, sedieť na koni je vážne, nemôžem sa vyškierať keď som na takom nádhernom koni," hovorí Dobrík. No hlavná hrdinka Hana, ktorú stvárňuje mladučká študentka VŠMÚ Monika Šagátová sa v sedle cítila ako doma. Novinkou pre ňu bola novinárska pozornosť.

Kvalitné obsadenie

Okrem hlavných hrdinov sa budete stretávať s tými najkvalitnejšímí hereckými osobnosťami, ako sú Leopold Haverl, Ivan Romančík, Marián Slovák, Alena Ďuránová, Eva Landlová a mnohí ďalší, ktorí sa ako rodina budú musieť popasovať s restami z minulosti, pretože minulosť dobehne každého.

Súvisiace články

Najčítanejšie