Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Anna Šišková (54): Manžel ju opustil krátko po svadbe, kvôli mladšej
Zdielať na

Anna Šišková (54): Manžel ju opustil krátko po svadbe, kvôli mladšej

Zdroj: Aha!

Bol to pre ňu šok, opustil ju asi rok a pol po svadbe. Odsťahoval sa k inej žene a bolo. Až teraz to herečka prezradila. Nevie si vysvetliť dôvod a preto zo niesla tak ťažko. Aj on dodnes tvrdí, že medzi nimi bolo všetko v poriadku, nevidí žiadny problém, len chcel vedľa seba mladú ženu.

Aj keď sa musel Chlumský kvôli herečke najprv rozviesť so svojou druhou ženou, s ktorou bol 24 rokov, a svojimi citmi k Šiškovej sa chválil všade kadiaľ chodil, veľmi rýchlo zabudol. Herečka však tvrdí, že sa už po nečakanom konci jej manželstva oklepala.

“Myslím si, že už som v pohode, dokážem žiť sama, neplačem. Viete, nikoho neprinútite, aby vás mal rád. Láska sa vynútiť nedá,“ zdôverila sa pre Šarm Anna, ktorej teraz robí radosť hlavne ročný vnúčik Filípek staršej dcéry Doroty (32).

Bola dvakrát vydatá

Pre Šiškovú bol Chlumský druhým manželom. S režisérom Jurajom Nvotom (60) má dcéru Terezu (26), ktorá žije v Prahe. Spolu taktiež vychovávali Šiškovej prvorodenú dcéru Dorotu (32). Jej otcom bol hudebník Jaroslav Filip (†51).

Slovenka s Českým levom

Vďaka roli Marie Čížkovej vo filme Musíme si pomáhať získala Šišková v roku 2000 Českého leva za hlavnú ženskú rolu. Diváci ju ale poznajú taktiež zo seriálov Letiště, Místo nahoře či Kriminálka Anděl, v ktorom stvárnila – v réžii svojho druhého manžela – šialenú vražedkyňu.

Súvisiace články

Najčítanejšie