Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Pohľad do zákusilia seriálu Divoké kone očami Jána Dobríka
Zdielať na

Pohľad do zákusilia seriálu Divoké kone očami Jána Dobríka

Už v pondelok večer sa rozbieha ďalšie pokračovanie ságy o láske, nenávisti, temnej minulosti, ale i o krásnej prírode a ušľachtilých zvieratách. Diváci sa opäť budú mocť pozerať na seriál Divoké kone. A čo o novej sérii prezradil Ján dobrík seriálový Adam Závodský?

Scény s koňmi sa nakrúcajú v Lozorne, Miloslavove a tiež Malackách. Tie spálňové sa naopak nakrúcajú v ateliéri. "Napríklad spálňa, ktorá v prvej sérii bola moja a mojej priateľky, bude v druhej sérii niekoho iného. Neprezradím ale, koho," odtajuje herec Ján Dobrík.

"Ja už v tejto posteli spávať nebudem," dodáva obľúbený herec.

Kto s kým?

Posteľ pritom nepatrí medzi tie veľké. "Bolo to občas komické, no na druhej strane sa v prvej sérii tie telá tak pekne preplietli a bola zdôraznená romantická línia," hovorí Ján.

Druhá séria prinesie viacero prekvapení. Herec Ján Dobrík sa zapletie s jednou z herečiek. Hana bude mať vzťah s režisérom.

"Kým prvá séria predstavovala divákovi postavy, priestor či vzťahy, v druhej prídu nové veci. Adam bude riešiť týranie koní, právne veci a bude volať po spravodlivosti. Po nejakom čase príde na statok nakrúcať filmový štáb dobovú rozprávku a tak prídu aj nové postavy. jednou z nich bude režisér či herečka. No a zrejme sa tam niečo udeje," zahmlieva herec.

Romantika a láska však v seriáli chýbať určite nebudú.

Pikošky zo zákulisia nakrúcania druhej série seriálu Divoké kone prezradil herec Ján Dobrík:

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie