Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fešákovi Jánovi Dobríkovi z Divokých koní dýcha na päty iný žrebec!
Zdielať na

Fešákovi Jánovi Dobríkovi z Divokých koní dýcha na päty iný žrebec!

Ján Dobrík, alias Adam zo seriálu Divoké kone, sa páči asi každej žene. Dokonca bol vyhlásený za sexsymbol. Jeho žrebec má však na sociálnych sieťach viac lajkov.

Janko Dobrík je veľký fešák. V rodinnej ságe Divoké kone už poodhalil čo to aj zo seba, no predstavte si že mu na päty dýcha iný krásavec.

Je ním nádherný žrebec, ktorého v seriáli poznáte pod menom Fargo. Asi aj preto jeho fotky na sociálnej sieti "lajkujete" dokonca viac, ako jeho dvojnohého kolegu.

"Podľa mňa je to jasné, konečne má slovenský šoubiznis poriadneho žrebca," myslí si herečka Lujza Šrámeková.

S humorom to zobral aj Adam, teda Janko Dobrík. "Veď je to seriál o koňoch. Keby som bol aktívny na sociálnych sieťach, tiež by som mu dal hlas," priznáva.

Pozrite sa na krásavca, ktorý predbehol Janka Dobríka:


Ťažko si medzi nimi vybrať. Aj Monika Šagátová bola na vážkach. "Je to veľmi ťažká otázka. Nebudem sa ani vyjadrovať, lebo ma Janko potom udupe," hovorí s úsmevom sympatická herečka.

Lajky od kobyliek

Fargo vlastným menom Ewald je frízsky fešák, ktorý bol kúpený a špeciálne vycvičený práve pre projekt Divoké kone a televízny svet si užíva. Vlastne podobne ako Ján Dobrík. Ten má nepochybne aj iné kvality. "Určite áno. Zaujímalo by ma, kto tam dával tie "lajky", že aké kobylky," smeje sa Janko.

Súvisiace články

Najčítanejšie