Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Známa herečka šokuje detailami zo života alkoholičky!
Zdielať na

Známa herečka šokuje detailami zo života alkoholičky!

Známa herečka Lucia Siposová prezradila tajomstvá zo života alkoholičky. O tom, s čím sa musela popasovať, sa jej nerozprávalo ľahko.

Život v koži alkoholičky je zväčša nespoľahlivý a emocionálne nestabilný. Navyše človeka, ktorý má problém s alkoholom, väčšina označuje za sľubotechnu.

"Nie som vyslobene alkoholička, teda postala Adely, ktorú stvárňujem. Ale je to človek, ktorý siahne po alkohole, keď je v nejakej kríze alebo vo vyhrotenej situácií," opisuje Lucia.

Lucia stvárňuje v novom seriáli Divoké kone Adelu Šušorenú a o problémoch s pitím nerozpráva z vlastnej skúsenosti, ale iba z tej hereckej. No ani tá nie je ľahká.

TV JOJ

"Úprimne sa priznám, že nebolo celkom ľahké hrať takúto postavu. Sama som zvedavá, ako to vypáli," priznáva herečka.

Vyšlo to viac ako dobre. "Boli tam mnohé situácie, kde som samu seba vôbec nehrala. Vôbec prvýkrát som skúsila niečo také stvárniť," dodáva.

Hľadá pochopenie

Adela sa vykašľala na rodinu, opustila syna a rozhodla sa ísť vlastnou cestou. Na problémy pozerala z dna pohárika. Inak svoje patálie riešiť nevedela.

"Nie je to vyslovene negatívna postava. Prináša tam taký ten zmätok, s ktorým sa mnohí stotožnia. Je to postava, ktorá provokuje. Jednoznačne je diskutabilná," opisuje Lucia.

"Určite bude mať fanúšičky, ktoré rozumejú tomu nešťastiu, aj keď žije v zdanlivo šťastnej rodine," dodáva.

Pozrite si, čo o živote alkoholičky prezradila herečka:

Súvisiace články

Najčítanejšie