Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Divoké kone sú aj o love bohatých, priznávajú herci
Zdielať na

Divoké kone sú aj o love bohatých, priznávajú herci

Dostať sa k zaujímavej hereckej postave sa dá cez konkurz. Ale ide to aj inak... Ako? To bonznú herci z novej rodinnej ságy Divoké kone.

Adam je nezodpovedný sukničkár, ktorý si to doma viac než pokazil. Aspoň tak to vyzerá na prvý pohľad. 

"Je to chalan, ktorý sa snaží mať správne rozhodnutia, ale na to, ako sa k nim dopracovať, to sa musí naučiť. Na to musí dozrieť a osud s ním musí riadne potriasť," ozrejmuje herec Ján Dobrík.

Ak sa s ním nepohrá život, zatrasie s ním správna a zásadová Hana alias Monika Šagátová. Tá sa k svojej roli dostala cez konkurz. No o jej osude rozhodli len dve slová. "Milujem ťa," odtajila tie čarovné slovíčka Monika.

Režisér Braňo Mišík si mladú dvojicu postavil počas konkurzu oproti sebe a povedal, že ak dokážu vysloviť tieto silné slová a presvedčiť ho, že naozaj ide o lásku, majú vyhraté.

"Tým, že sa s Jankom máme radi, tak z toho máme skôr srandu, ale je to v pohode. Tie slová som mu povedala," priznáva herečka.

Bohaté a ženáči

O obrovský statok Závodských sa treba starať. To je práca najmä mladého Johna. Jeho predstaviteľ Martin Šalacha nedá na prácu pri koňoch dopustiť.

"Mňa strašne bavia exteriéry. Je to niečo pre mňa iné, keď robíme vonku v prirodzenom prostredí," ozrejmuje Martin.

topstar.sk

Caprio je pre zmenu milovník bohatých paničiek. Aj jeho charakter sa však bude postupom času vyfarbovať.

"Je to taká postava, ktorá má čo-to za ušami. Postava, ktorá má aj negatívne stránky. Dokáže ísť vlastnou cestou a ignorovať ľudí," vysvetľuje Juraj Ďuriš.

Danka Volárová je miláčikom. Dievča veľmi slušné, milé, rozumné a dobre vychované. "Navyše naivné, čo aj ja som, ale ja to viem využiť vo svoj prospech, čo ona nevie," dodáva Dominika Zeleníková.

Naivne sa zamiluje do ženáča. Samozrejme, bude ju to bolieť, no našťastie má dve sestry, ktorým sa môže vyžalovať. Jednou z nich je Mary.

"Pre mňa to bola veľká výzva. Nemám skúsenosť s týmto štýlom práce. Zatiaľ som nerobila na žiadnom veľkom projekte a učím sa za pochodu," priznáva Lujza Šrámeková.

Pozrite si, aké sú postavy v seriáli Divoké kone a akí sú herci v skutočnosti:

Súvisiace články

Najčítanejšie