Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herec Šalacha zo seriálu Divoké kone si s koňmi netyká
Zdielať na

Herec Šalacha zo seriálu Divoké kone si s koňmi netyká

Hrať v seriáli, ktorý sa točí okolo koní, ešte neznamená, že na nich viete jazdiť, alebo že ich máte radi. To je presne prípad seriálu Divoké kone a herca Martina Šalachu.

Martina Šalachu si istotne pamätáte napríklad z Kutyila či z Paneláku. Teraz hrá v Divokých koňoch, ale s koňmi si veľmi netyká.

"Ja sa priznám že ja mám veľký, veľký rešpekt. Nie strach, ale rešpekt. Ak by som chcel jazdiť, mám k tomu pokoru a úctu. Nevyliezol by som na neho, pokiaľ by som nemal pocit, že mám na viac, a to teraz nemám ten pocit," priznal.

Všetko nasvedčovalo tomu, že si na koňa predsa len vysadne."Chceli odo mňa údaje na poistku. Ja som si myslel, že budem jazdiť, ale potom som si uvedomil, že to asi pre prípad, že by ma kopol kôň alebo niečo také, aby som bol ošetrený," vysvetlil Martin.

Martin Šalacha si s koňmi netyká, pozrite sa prečo:


Aj keď ho tá predstava pohľadu z konského chrbta láka, varovný hlások ho vždy zastaví.

Rešpekt a úcta

"To je presne ako s rýchlym autom. Keď človek nevie, čo s ním má robiť a má ho lebo má peniaze, tak robí najhoršiu vec. Keď k nemu nemá rešpekt, k sile auta, tak to je presne ako s koňmi. Nepúšťajú na chrbát niekoho koho nechcú," myslí si.

Veď uvidíme, či sa Martin napokon osmelí.

Súvisiace články

Najčítanejšie