Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Neskutočne SEXI. Takto ste Moniku Šagátovú z Divokých koní ešte nevideli
Zdielať na

Neskutočne SEXI. Takto ste Moniku Šagátovú z Divokých koní ešte nevideli

Minulosť ťa dobehne! To je slogan novej rodinnej ságy Divoké kone. Vďaka novému televíznemu seriálu, ktorý vysiela JOJ, sa na obrazovkách objavila mladá herečka. Monika Šagátová má, zdá sa, odvahy nadostač. Nafotila totiž aj mimoriadne odvážne fotografie.

Monika mimoriadne SEXI

Tvorcovia Divokých koní hovoria o vizuálne najkrajšom a najvýpravnejšom seriáli, aký sme do teraz na slovenskom televíznom trhu mali.

V seriáli dostala šancu aj Monika Šagátová (23).

Na prvom dni nakrúcania bola roztrasená, lebo to bola prvá skúsenosť pred kamerou, ale je prirodzená a úžasná. Myslím si, že aj diváci si ju obľúbia,” povedala kreatívna producentka seriálu Danica Haláková.

Monika v minulosti skúsila aj súťaž krásy a nafotila sexi fotografie.

Kone_TOP.jpg

Monika omentálne študuje herectvo na VŠMÚ v Bratislave a hlavná postava v seriáli Divoké kone je jej prvou veľkou hereckou úlohou. “Pochádzam z Jelenca pri Nitre,” prezrádza. 

Jazdí na koni

Monikinou konkurenčnou výhodou na kastingu bolo aj to, že jazdí na koni. A teda pri nakrúcaní výpravného seriálu nepotrebuje dablérku.

“Zatiaľ som si zahrala malé postavičky v divadlách, v divadle - Slovenskom národnom divadle a dá sa povedať, že to je všetko,” hovorí o svojich doterajších hereckých skúsenostiach.

facebook

facebook

V prípade hercov je však najväčším benefitom talent, ktorým Monika rozhodne oplýva a herectvo samotné pre ňu bolo jasnou voľbou od detstva. “Bol to môj sen odmalička. Šla som si za tým a vyšlo to,” priznáva Monika.

Ako vznikal seriál Divoké kone? Pozrite si rozhovor Adama Zavřela v štúdiu Novín o 12:00:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie