Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ivan Romančík (64) sa počas Vianoc pripravuje na nakrúcanie
Zdielať na

Ivan Romančík (64) sa počas Vianoc pripravuje na nakrúcanie

Slovenský herec Ivan Romančík sa počas Vianoc pripravuje na nakrúcanie ďalších častí seriálu Divoké kone. Nový projekt televízie JOJ začali vyrábať v júni a posledná klapka by mala padnúť až koncom januára.

Krátku pauzu v náročnej produkcii chce predstaviteľ statkára Závodského využiť na oddych i prípravu. "Budem oddychovať a listovať si v scenároch. Budem sa pripravovať,“ povedal Romančík.

Ivan Romančík je slovenský herec, rodák z Martina. Je synom Ela Romančíka. Študoval na VŠMU v Bratislave, po štúdiách nastúpil do Divadla SNP v Martine. Neskôr sa presťahoval do Bratislavy, kde pôsobil v Divadle Nová scéna.

Rodinný seriál

Predstavil sa aj v snímkach Ako sa Vinco zaťal (1978), Rosnička (1979), Zakázané uvoľnenie (1986), O dve slabiky pozadu (2004), Nedodržaný sľub (2009), či seriáloch Susedia (2006), Mesto tieňov (2008) alebo Búrlivé víno (2013).

Divoké kone je romantický rodinný seriál z dielne JOJky s prvkami dobrodružstva. Chýbať v ňom nebude lovestory ani tajomstvo z minulosti. Samotný seriál je výpravný s množstvom exteriérových scén. Tešiť sa v ňom môžete na Leopolda Haverlu, Mariána Slováka, Evu Landlovú či spomínaného Ivana Romančíka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie