Zatiahnuté, dažďové prehánky
16°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dobrík a Šagátová prežili prvú erotickú scénu
Zdielať na

Dobrík a Šagátová prežili prvú erotickú scénu

Intímne scény pred kamerou paradoxne nie sú pre hercov nič príjemné. Naša zaľúbená seriálová dvojica má svoju romantickú premiéru už za sebou.

A je to tu. Napätie medzi hlavnými predstaviteľmi povolilo, hádky a prvotné antipatie sa napokon zmenili na to, čomu sa spočiatku obaja bránili- na lásku.

Nie je erotika ako erotika, alebo teda sex ako sex. To, čo na obrazovke vyzerá super a vášnivo je naozaj iba dobre nacvičená choreografia. "Musím sa práve vtedy otočiť. To, že sme v spodnej bielizni, to treba prijať a nerobiť z toho vedu," myslí si herec.

Scéna, ako každá iná

Pre mladučkú Moniku Šagátovú sú toto prvé skúsenosti s intímnym zblížením, takže sa pred toľkými očami necítila dvakrát dobre. "Je to zaujímavé, ale ja sa to snažím brať tak ako všetky scény hereckého typu," priznala sa herečka.

"Je to ťažké, je ťažké zvyknúť si na tých ľudí okolo, na kamery, ale dúfam že to bude lepšie," pokračuje Šagátová. Nielen režisér aj kolegovia sa jej to snažili uľahčiť, a tak bol na pľac vydaný pomyselný zákaz vstupu osobám, ktoré s nakrúcaním tejto scény nemali nič spoločné. Asi aj preto nemala trému.

"Skôr také očakávanie či nám to pôjde či to bude prirodzené, ale tréma asi nie," tvrdí Monika.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie