Skoro jasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Neverný Slováček uteká z Česka: Mieri za priateľom z radov templárov
Zdielať na
Showbiznis

Neverný Slováček uteká z Česka: Mieri za priateľom z radov templárov

Zdroj: blesk.cz

Uteká si vyčistiť hlavu? Neverník Felix Slováček (72) má v pláne odísť na taliansky zámok Domenica Martucciho (39) do Peschici. A to napriek vyhláseniiu svojej manželky Dády Patrasovej, v ktorom pripomenula silu ich manželstva a oznámila, že žiadny rozvod nebude. Aj tak si chce muzikant zrejme odpočinúť od aféry s milenkou Luciou Gelemovou (32).

“Felixa a Dádu som pozval na zámok do Talianska,“ uviedol Martucci blesk.cz. "Veľmi by som si prial, aby sa zmierili. Zmena prostredia by im určite prospela,“ dodal.

Zatiaľ to vyzerá, že do Talianska pôjde hudobník sám. “Pozvanie od Domenica Martucciho som dostal. Tento týždeň sa máme zísť, tak sa o tom pobavíme,“ vysvetlil Slováček.

Patrasová bola na výlet pozvaná tiež. Ale aj tak sa ho ale nebude môcť zúčastniť. A to napriek tomu, že po jej prehlásení ohľadne nevery sa môže zdať, že najhoršie spoločne s Felixom už zažehnali.

“Rozhodla som sa, že mu dám ešte šancu. Predsa len sme spolu strávili dlhých 35 rokov, z ktorých vzišli sve úžasne a dobré deti,“ uviedla Dáda.

Dovolenku si hrdinka detských sŕdc nechá ujsť kvôli práci. “Takmer každý deň nakrúcam nový seriál pre televíziu Barrandov, takže teraz nemám vôbec čas. Pozvanie som dostala, Taliansko milujem, ale teraz neviem, ako by som zladila termíny,“ povedala Patrasová.

Felix Slováček a Domenico Martucci sú dlhoročnými priateľmi. Dokonca boli obaja uvedení do rádu templárskych rytierov. “Pasovanie sa konalo na zámku Zbiroh 12. júna 2009. Od talianskeho veľmajstra bolo vybraných desať ľudí žijúcich v Česku, ktorí sú úspešní a preukázateľne niečo urobili pre spoločnosť,“ vysvetlil Martucci.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie