Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Felix, ospravedlnenie nestačí: Patrasová vyvádza kvôli manželovej nevere
Zdielať na
Showbiznis

Felix, ospravedlnenie nestačí: Patrasová vyvádza kvôli manželovej nevere

Zdroj: blesk.cz

Blýska sa u Slováčkovcov doma na lepšie časy? Záletný Felix Slováček (72) sa po návšteve filmového festivalu v Karlových Varoch ozval Blesku: Napíšte, že sa Dáde ospravedlňujem, povedal muzikant.

Dádu totiž najviac ničilo dvojtýždenné čakanie na to, že sa jej manžel za verejnú hanbu s milenkou, výtvarníčkou Luciou Gemelovou (32), tiež rovnako verejne ospravedlní.

Teraz k tomu konečne vďaka Blesku prichádza, ale herečka nijako nejasá. “Neviem, z čoho by som mala byť nadšená. Felix povedal v nedeľu v televízii, že sme sa uzmierili. Nechápem, prečo klamal,“ bráni sa Patrasová rozhorčene.

“Ako mám uveriť, že ospravedlnenie myslí vážne,“ pýta sa. “A to sa s ňou rozišiel? Kedy? A prečo sa vôbec staral o jej kariéru, ako tvrdí? Mohol propagovať našu Aničku, tiež rada maľuje,“ chrlí otázky Dáda.

“Fakt už neviem, čo mám urobiť,“ povzdychol si Slováček. Má vraj jediné želanie, aby s ním žena zasa začala hovoriť a všetko sa vrátilo do normálu. Herečka sa stále cíti podvedená.

“Neznášam klamstvo a Felix stále nehovorí pravdu. Čo je na tom tak zložité k pochopeniu. Veď ma podvádzal trištvrte roka,“ hnevá sa Dáda. Dusno v ich domácnosti je aj napriek Felixovmu ospravedlneniu horšie, než panuje v posledných dňoch vonku.

V rovnakom čase, kedy bol Felix na festivale, sa tam objavila aj Dáda, ale nechcela sa s ním stretnúť. Šťastie mal ale čitateľ Blesku. Pri prechádzke vo Varoch ju cez vkend zahliadol. “Veľmi sa mi páčila vo filme Smrť stopárok a samozrejme vo Vrchní, prchni, som jej fanúšik. Držím jej palce, aby ustála Felixovu neveru,“ prezradil čitateľ a o fotku sa podelil.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie