Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dáda Patrasová až príliš rýchlo schudla: Liečebné metódy čarodejníc
Zdielať na
Showbiznis

Dáda Patrasová až príliš rýchlo schudla: Liečebné metódy čarodejníc

Zdroj: ahaonline.cz

Už dvakrát jej išlo o život. Dáda Patrasová (59) si kvôli krčnej chrbtici užila svoje. Niet divu, že hľadá rôzne metódy, ako sa zbaviť bolesti. Natieram sa hadím jedom, priznala herečka a speváčka. Ten sa najviac blíži čarodejníckej ingrediencii. Nielenže sa jej uľavilo, ale dokonca schudla a skrásnela.

Dáda sa rozhodla čerpať sily z prírody. “Povedala som si, že lieky čo najviac obmedzím a vydám sa alternatívnou cestou,“ prehlásila pochudnutá herečka- píše ahaonline.cz.

“Objavila vďaka Rostislavovi Prokopjukovi hadiu masť z Ruska. Úžasne mi pomáha. Bez nej by som nevydržala tri hodiny na javisku v muzikáli Snehová kráľovná,“ vysvetlila Patrasová.

Na budúci rok ju čaká neuveriteľná šesťdesiatka a keď sa už vydala cestou čarodejníckych receptúr na chrbticu, rozhodla sa kúzliť aj so svojím vzhľadom. “Verím na prírodu, to ma naučila už babička. Našla soms i kórejský zázrak v podobe krému z jelenieho parohu alebo slimačieho sekrétu,“ prezradila herečka. “Používam rôzne séra, ktoré obsahujú dvadsaťštyri karátové zlato."

"A to sa podržte – našla som v ponuke krém proti vráskam z môjho obľúbeného hadieho jedu. Len ten plaz nie je z Ruska, ale z Kórei,“ hovorí Patrasová spokojne. S omladnutou Dádou je iste spokojný aj manžel Felix Slováček (72).

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie