Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Patrasová a Slováček po afére s milenkou: Oddelená dovolenka
Zdielať na
Showbiznis

Patrasová a Slováček po afére s milenkou: Oddelená dovolenka

Zdroj: blesk.cz

Prevalená nevera zahýbala aj s dovolenkou. Dáda Patrasová (59) a Felix Slováček (72) ju rozhodne nebudú tráviť spolu. Vezmem vnuka na chalupu, hovorí Dáda. Felix plánuje útek.

V tomto roku žiadna romantika pri mori. Dáda a Felix nemienia spoločne sledovať zapadajúce slnko nad azúrovou hladinou. Skôr si po Slováčkovej nevere s výtvarníčkou Luciou Gelemovou (32) od seba chcú odpočinúť - píše blesk.cz.

Pre Patrasovú je leto navyše veľmi pracovné. Deti majú prázdniny, a tak má kráľovná detských sŕdc rôzne vystúpenia po celej republike.

“A nakoniec som sľúbila, že vezmem vnúčika na našu chalupu v Českom raji. Tam je božský pokoj,“ prezradila Dáda.

V auguste budú zatiaľ jedinému potomkovi syna Felixa (31) Felixovi III. už štyri roky. “Je s ním sranda, občas si postaví hlavu, už je to chlap,“ usmieva sa Dáda.

Aj neverný muzikant túži po pokoji. “Niekam odídem. Pokiaľ možno ďaleko. Ešte neviem kam, ale cítim, že potrebujem vypadnúť,“ povedal Slováček Blesku. Jeho ospravedlnenie prostredníctvom Blesku neprinieslo to pravé ovocie.

Naštvaná Patrasová to síce zaznamenala, ale chýba jej sľub, že sa manžel so začínajúcou maliarkou raz a navždy rozíde. Felix si to chce zrejme niekde v ústraní rozmyslieť.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie