Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Toto Slováček nečakal: Kvôli nevere príde o státisíce korún
Zdielať na
Showbiznis

Toto Slováček nečakal: Kvôli nevere príde o státisíce korún

Zdroj: blesk.cz

Kvôli zahýbaniu prichádza o peniaze. Felixovi Slováčkovi (72) rušia klienti vystúpenia. Môže za to nevera s Luciou Gelemovou (32). Tá falošná hra príde Felixa draho.

“S poľutovaním oznamujem, že po zrelej úvahe nevyužijeme vystúpenie jedinečnej skupiny Big Bandu Felixa Slováčka,“ napísal slávnemu saxofonistovi muž zastupujúci libereckú developerskú a stavebnú spoločnosť – píše blesk.cz.

“Okrem iného aj z dôvodu nášho etického kódexu, ktorý sa v túto chvíľu nezlučuje s momentálnym životným štýlom niektorých predstaviteľov skupiny. Verím, že naše rozhodnutie v tejto chvíli pochopíte,“ píše sa v e-maile, ktorého kópia prišla i do redakcie Blesku.

Slováček mal so svojou skupinou hrať na ich firemnom večierku, vianočnom posedení i na golfových turnajoch. Prišiel tak odhadom o kšefty za štvrť milióna korún.

Talentovaný muzikant a manžel Dády Patrasovej (59), ktorý na svojom nástroji snáď nikdy nevylúdil falošný tón, doplatil na disharmóniu v láske.

Aj keď sa s mladou výtvarníčkou minulý týždeň rozišiel, následky ho budú zrejme sprevádzať ešte veľmi dlho. Povesť záletníka obchodným vzťahom totiž príliš nesvedčí...

Muzikant si podľa informácií Blesku účtuje za svoje vystúpenia okolo 50 tisíc korún. A mesačne poberá dôchodok 17 tisíc korún.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie