Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Dáda, Felix pozor: Gelemová má silných ochrancov z radov okultistov
Zdielať na
Showbiznis

Dáda, Felix pozor: Gelemová má silných ochrancov z radov okultistov

Zdroj: blesk.cz

Pozor, s touto pani sa neradno zahrávať. Felix Slováček (72) si vybral tú, ktorá má mocných ochrancov. Využijeme všetky schopnosti k ochrane člena, tvrdí lóža OLDM.

Znie to takmer výhražne: Spoločnosť OLDM, ktorej čestným členom je Slováčkova milenka, vydala prehlásenie. Kauzu mladej priateľky a ženatého záletníka Slováčka vzala sekta za svoju. “Lucie je veľmi silnou spirituálnou osobnosťou,“ píše sa vo vyhlásení - píše blesk.cz.

“Naša okultná spoločnosť sa tento týždeň začne celou vecou zaoberať. Ak uznáme, že je to nevyhnutné, využijeme všetky svoje znalosti a poznatky k ochrane Lucie. Je pre nás kľúčovým prvkom ako umelec aj ako silné spirituálne médium.“ Kto by sa teda chcel Lucie nejako dotknúť, bude mať čo robiť s celou sektou.

“Veríme v čistú spravodlivosť a v to, že kauza neprerastie do väčších rozmerov, kde by sme sa museli zásadne angažovať,“ uzatvára prehlásenie spoločnosť OLDM. Má sa snáď Slováček v mene spravodlivosti bleskurýchle rozviesť s Dádou, alebo stačí, keď ako výraz obdivu skúpi všetky Luciine obrazy?

Okultisti tiež poukázali na to, že v ich radoch sú veľmi vplyvní ľudia. “Radi by sme upozornili, že OLDM nie je žiadnou skupinou popletených detí. Naši členovia sú vrcholní manažéri najväčších spoločností, bankári, umelci. Máme vo svojich radoch jedincov študovaných na rabínskych školách aj IT odborníkov.“

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie