Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Taťána Kuchařová a jej lásky: Koho bozkáva a s kým raňajkuje
Zdielať na
Showbiznis

Taťána Kuchařová a jej lásky: Koho bozkáva a s kým raňajkuje

Zdroj: instagram

Modelka a najkrajšia žena sveta z roku 2006, Táňa Kuchařová (27) si život užíva. Vďaka svojmu povolaniu sa dostane na zaujímavé miesta, otvárajú sa jej nové možnosti a tiež sa jej ponúkajú spolupráce so zaujímavými ľuďmi. Aj so zaujímavými mužmi. O ich záujem krásna modelka núdzu určite nemá. Jej srdce ale už nejaký čas patrí hudobníkovi Ondřejovi Brzobohatému (32). Dokopy tvoria títo dvaja jeden z najkrajších párov vôbec.

Keď Táňa Kuchařová vyhrala Miss Českej republiky 2006, asi netušila, kam ju až súťaž vystrelí. Po Miss Českej republiky nasledovalo víťazstvo v prestížnej medzinárodnej súťaži Miss World - píše blesk.cz.

Tam s prehľadom porazila 103 konkurentiek a vyhrala titul. Dostala sa do Ameriky, kde absolvovala herecké kurzy a vďaka tomu sa objavila v niekoľkých filmoch, napríklad Donšajni alebo Gympl s (r)učením obmedzeným.

V roku 2008 založila nadáciu Krása pomoci, ktorá je zameraná na pomoc seniorom. Venuje sa dobročinným projektom, ktoré prispievajú na konto nadácie. V roku 2012 sa stala ambasádorkou modelingovej súťaže Elite Model Look a nahradila tak Simonu Krainovú.

Zúčastnila sa aj súťaže Stardance, v ktorej sa umiestnila so svojim tanečným partnerom Janom Onderom na druhom mieste. Skrátka, na čo Táňa siahne, to sa jej darí.

V jej živote sa objavilo niekoľko mužov. Jej partnerom bol pražský radný Milan Richter, potom americký model Len Carlson. V roku 2013 sa dala dokopy s českým hudobníkom Onřejom Brzobohatým, s ktorým chodí dodnes.

Ako modelka sa objavuje po boku mnohých krásavcov, ale všetko len v pracovnej rovine. Brzobohatý môže byť pokojný, pretože modelkino srdce patrí len jemu.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie