Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krásavec Ondřej Brzobohatý (31) má komplex!
Zdielať na

Krásavec Ondřej Brzobohatý (31) má komplex!

V šou Česko – Slovensko má talent nemal ani len chybičku! V telke vyzeral vždy tip-top! Známy spevák, herec, hudobný skladateľ a v minulosti aj porotca má však predsa len jednu malú nedokonalosť. Teda, aspoň on si to o sebe myslí...

"Chcel by som mať belšie zuby,“ priznal sa Ondřej, ktorý uvažuje nad tým, že si dá svoj chrup odborne vybieliť. Nie je to vraj akútne, ale dlhodobo nad tým premýšľa.

Brzobohatý: ďakujem, že som zdravý

"Myslím, že to nie je v živote to najdôležitejšie, ale snáď sa budem potom cítiť oveľa lepšie – hoci, aj teraz som ok,“ zdôrazňuje tento sympaťák so slovenskými koreňmi, ktorý randí s Taťánou Kuchařovou – niekdajšou najkrajšou ženou sveta.

"Ale zaplať pán Boh za to, že toto je v podstate jediný problém, ktorý mám. Vďačím za to, že som zdravý a preto sťažovať sa na nejaké vizuálne nedostatky je nevďačné. Preto toto neberte ako sťažnosť, alebo nejaké moje osobné trápenie, lebo to tak nie je,“ upozorňuje Ondřej, ktorý je však, podľa nás, feši za každých okolností.

Komplex zuby

A zuby má pekné aj bez zásahu dentistu! "Ale, ak teda chcete stoj čo stoj počuť, že je to akože môj komplex, tak zo strašne veľkého nadhľadu môžem povedať, že áno, je,“ usmieva sa Ondřej.

Brzobohatý prednedávnom pokrstil svoj album Identity a ženy v publiku doslova šaleli pri pohľade na tohto talentovaného umelca, pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie