Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Fešáčik Ondřej Brzobohatý (30) ukázal svoju pravú tvár!
Zdielať na

Fešáčik Ondřej Brzobohatý (30) ukázal svoju pravú tvár!

Hudobník, spevák a exporotca X Factoru Ondřej Brzobohatý je muž snáď tisícich tvárí. Podarilo sa však odhaliť tú, na ktorej mu najviac záleží. Nešlo to ale ľahko.

Ondřej Brzobohatý je všestranný a multitalentovaný. Nielen týmito prívlastkami ho označuje česká i slovenská verejnosť. Syn zosnulého českého herca Radka Brzobohatého a slovenskej herečky Hany Gregorovej sa ale netají tým, že má viacero tvárí. Ktorú má najradšej?

"To neprezradím. To sú moje súkromné veci a súkromné tváre," zatajuje Ondřej.

Tajné súkromie

Súkromie si hudobník bedlivo stráži. Niet sa čo diviť, veď ho neustále bombardujú spomienkami na otca, či otázkami ohľadom rozvodu a jeho nového vzťahu s Miss World.

"Mám len jednu identitu, som však nadšenec a milovník všetkých krás sveta," prezradil.

Ondřej priznal, že okrem spevu sa venuje aj písaniu textov. Hoci teraz mu to už ide, nie vždy tomu tak bolo. "Moje frázovanie je trošku anglosaské. Nie vždy sa ľahko píše niečo, čo sa dá ľahko interpretovať. Častokrát som musel škrtať a vymieňať slová, aby texty nemali presah," spomína.

Hudáček ho nakopol

Až stretnutie s textárom Michalom Hudáčkom ho ale presvedčilo, aby vytiahol na svetlo sveta to, čo dlho ležalo len v šuflíku. "Mnohé texty som doplnil o kvetnaté slová. Už mám ale niekde inde nastavenú latku a naozaj milujem poéziu," prezrádza.

Sú síce miesta, ktoré sa mu trošku ťažšie spievajú, ale prepracoval sa do fázy vlastnej spokojnosti. To je už čo povedať, pretože Ondřej je perfekcionista a puntičkár. "Áno, kým som si nie úplne istý, nepustím nič z rúk," uzavrel.

Súvisiace články

Najčítanejšie