Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi Ondřej Brzobohatý (30) krstil album. Ženy odpadávali!
Zdielať na

Sexi Ondřej Brzobohatý (30) krstil album. Ženy odpadávali!

Dlho očakávaný album porotcu speváckej šou X Factor, Ondřeja Brzobohatého je tu. Pohľadný spevák ho už stihol aj pokrstiť. Viete, ktorého Slováka si vybral za krstného otca?

Lámač ženských sŕdc

Koncert Ondřeja Brzobohatého bol zážitkom pre všetky zmysly. Keď tento fešák vybehol na pódium, poskočilo nejedno ženské srdiečko. Ondřej nielen že vyzeral nádherne a spieval krásne, ale presne vedel ako svojich poslucháčov naladiť.

"Je toho celkom dosť. Stále hráme a do toho ešte nejaké rozhovory. Teraz sa musím sústrediť ešte na výkon. Skapelou si hovoríme, čo vynecháme, čo zahráme. Ale dá sa, mám to rád," hovorí o svojom nabitom programe Ondřej.

Sústrediť sa na jeho výkon bolo pre dámy trošku problematické, obzvlášť keď začal odhadzovať oblečenie.

Pravdepodobnosť prítomnosti zástupcov mužského pokolenia bola veľmi nízka. Zopár mužov tam ale bolo. Väčšina z nich robila garde polovičkám

"Videla som ho v X Factore a je úžasný," hovorí jedna fanúšička. "Je to krásny chlap, dobrý herec a výborne spieva," doplnila ju druhá.

"Teší ma to nebudem klamať. Koho by to netešilo, ale beriem to veľmi triezvo. Som potešený, ale všetko v rámci slušnosti," reagoval na komplimenty od žien Ondřej.

Česko-slovenská spolupráca

Na novom albume si Ondřej zaspieval aj so Slovákom Peťom Cmoríkom.
"Jedného dňa mi zavolal. Poznám sa s jeho maminkou a sestrou. Poslal mi pesničku a zapáčila sa mi," opísal Cmorík začiatky spolupráce s Ondřejom Brzobohatým.

Multitalentovaný umelec premieňa všetko čoho sa dotkne na zlato, tak je isté, že o ňom toho budeme ešte veľa počuť.

Súvisiace články

Najčítanejšie