Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Odvážni porotcovia X Factoru ukázali materské znamienka
Zdielať na
Hudba

Odvážni porotcovia X Factoru ukázali materské znamienka

Zdobia ich materské znamienka! Sisu, Ondra, Celeste, ale i Ota. Štvorica porotcov z X factoru prezradila svoje intímne tajomstvá.

"Mám jedno nezvyčajné materské znamienko a je dosť viditeľné," prezrádza speváčka a porotkyňa šou X FACTOR Sisa Lelkes Sklovská. Tipnite si, kde na Sisinom tele by tak mohlo byť? POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO

"Dokonca mi už pár ľudí povedalo, že to či to mám popáleninu od cigarety, lebo to tak vyzerám," dodala Sisa. Znamienko Ondřeja Brzobohatého, nie je problém odhaliť. Teda jedno určite nie. "Jedno mám na krku a dva pod pupkom. Ale to vám už neukážem," hovorí hanblivý porotca Ondrej Brzobohatý.

Znamienko Celeste Buckingham je do očí bijúce. Čo niekedy tejto speváčke a porotkyni, lezie aj tak trošku na nervy. Chvíľami by ho radšej nemala, ale potom sa upokojí. "Ale nikdy som neuvažovala dať si ho preč, pretože je súčasťou mojej osobnosti," myslí si Celeste.

A Oto Klepmpíř, ten má znamienko pri nose. Ale mal ho väčšie, len si ho oholil. "Rokmi som si ho odholil," prezradil Oto s tým, že nám môže ukázať ešte jedno.Má ho na zadku. Ale, to radšej vidieť nechceme.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie