Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Porotca šou X Factor Brzobohatý (30) zbalil Miss World!
Zdielať na
Hudba

Porotca šou X Factor Brzobohatý (30) zbalil Miss World!

Vystúpil z tieňa svojich slávnych rodičov. Reč je o chlapcovi z dobrej rodiny. Mama je Slovenka, bohužiaľ už zosnulý otec zase Čech. Možno aj práve preto zasadne do kresla porotcu československej verzie šou X Factor. Dámy a páni - Ondřej Brzobohatý!

Reč je o mladom, o pár dní 31. ročnom sympatickom a veselom mužovi z dobrej rodiny. Ondřej Brzobohatý je synom známej herečky Hany Gregorovej a už zosnulého, legendárneho herca Radka Brzobohatého. Práve on zo svojho syna spravil a okresal dobrého muža a umelca. Sám Ondřej priznáva, že otec mu chýba, ale je to už znesiteľnejšie.

Radek Brzobohatý bol idolom žien a patril k džentlmenom. Zrejme veľa po ňom zdedil aj jeho syn Ondřej, keď sa do neho zamilovala aj Miss World 2006. "Rozumieme si a trávime spolu veľa času a chodíme spolu," prezradila Miss World 2006 Taťána Kuchařová.

Dvojica svoju lásku spočiatku chránila. Ondřej je síce mladý, ale jednu svadbu aj rozvod už má za sebou. Pozná tiež  pocit, aké to je byť na dne a "pozviechať sa". Krásna Taťána je zrejme pre neho osudovou. "Darí sa nám a a dúfam, že to tak aj ostane naďalej," dúfa český muzikant a herec, ktorý si už onedlho zasadne do porotcovského kresla slovenského X faktoru a bude pomáhať spevákom stať sa hviezdou.

Ďalší porotcovia šou X Factor budú Celeste Buckingham, Sisa Lelkes Sklovská a Oto Klempíř. Prečítajte si viac TU.

Chcete vidieť nakrúcanie šou X Factor? Máte jedinečnú šancu. Jednotlivci aj kolektívy sa môžu prihlásiť na adrese komparz@joj.sk.

Nakrúcanie sa uskutoční v bratislavskej Inchebe, ktorá sídli na Viedenskej ceste 3., 4., 5., 7., a 8. februára. Nástup komparzu o 11.00 hod. a o 16.00 hodine. Komparz bude prebiehať približne do 22.00 hod.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Adriana Mikundová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie