Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Oslava Káju Saudka v nemocnici: Manželka mu priniesla i víno
Zdielať na
Showbiznis

Oslava Káju Saudka v nemocnici: Manželka mu priniesla i víno

Zdroj: blesk.cz

Nielen 80. narodeniny, ale tiež 50 rokov od svadby. Manželka Káju Saudka Johana preto usporiadala v motolskej nemocnici, v ktorej jej muž leží už deväť rokov v stave minimálneho vedomia, hneď dvojitú oslavu.

Manželovi, známemu komiksovému kresličovi a dvojčaťu fotografa Jana Saudka, vraj v stredu gratulovala i s celým nemocničným personálom, ich dvoma deťmi a taktiež s kamarátom, ktorý priletel až z Chicaga.

“Urobila som mu paradajkovú omáčku – trochu ostrejšiu, ako to mal vždy rád a nakŕmila som ho,“ prezradila Blesku Johana Saudková. Narodeninové jedlo oslávenec zapil francúzskym merlotom.

“Pred lekármi som to netajila, naopak som im to oznámila,“ prezradila Johana, ktorej muž sa nachádza v stave podobnom kóme od Veľkonočných sviatkov v roku 2006, kedy vraj vdýchol sústo a dusil sa tak dlho, až mu to poškodilo mozog.

“Než som odišla, prečítala som mu všetky gratulácie, ktoré mu prišli domov, a potom sme s nimi vyzdobili jeho izbu,“ dodala Saudková s tým, že doktori a sestričky na oslave tiež neprišli skrátka, lebo je im vďačná za to, ako sa starajú o Káju.

Viete, že... Johana prebrala Káju herečke a sexbombe Oline Schoberovej, s ktorou mal kreslič dokonca už pred svadbou.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie