Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Pravda o Saudkovej súloži s dcérou: Môže si Karolína za incest sama?
Zdielať na

Pravda o Saudkovej súloži s dcérou: Môže si Karolína za incest sama?

Zdroj: archív ahaonline.cz

V súvislosti s úspešným uvedením erotickej komédie Fotograf do kín sa začali zákonite prepierať kontroverzné okamihy zo života Jana Saudka (79). Okrem konfliktného vzťahu so synom Samuelom, bývalkou Sárou a údajnej krádeži negatívov, existuje oveľa kontroverznejšia téma z motívov životného príbehu svetoznámeho fotografa. A tým je sex s vlastnou dcérou Karolínou.

Saudek sa začal s dcérou intímne stýkať v jej devätnástich rokoch na konci osemdesiatych rokov. Dlhé roky predtým sa nevídali. Sexuálny pomer s otcom malo dievča počas štyroch rokov, napriek tomu, že mala malé dieťa. Keď na to prišla Janova bývalá manželka a matka dievčaťa, bolo z toho hotové peklo. “Karolína mala už syna Honzíka a manželka sa Saudkovi vyhrážala, že dá vnuka do detského domova, dievča zavrie do blázinca a jeho oznámi polícii,“ zveril sa AHA! zdroj z blízkeho okolia rodiny.

archív ahaonline.cz

“Otec sa tým nikdy netajil, tak prečo to teraz vyťahovať? Mne v tom čase bolo osem, takže sa mi ťažko súdi, kto z nich bol a kto nebol vinným. Karolina ma v e-mailoch často zahrňuje veľmi nechutnými podrobnosťami z ich vzťahu. Postupne som si urobila obrázok sama.. A z neho vychádzajú obaja zle,“ prehlásila Saudkova mladšia dcéra Marie. A zakázaná láska otca a dcéry vyhrážkami exmanželky neskončila. “Ten vzťah mal pokračovanie aj po rokoch. Tatko peňažitý dar podmieňoval návštevou s s takým sexuálnym obsahom – a to nepovažujem za šťastné,“ vyjadril sa na konto syn Samuel, ktorý dnes žije a plodí deti so Sárou Saudkovou.

S názorom brata sa ale Marie nestotožnila: “Otázkou je či on niečo podmieňoval, alebo sa ona ponúkala. Pokiaľ by za otcom neprišla, on sám by ju ťažko hľadal. Existujú fakty, ktoré hovoria skôr proti Karoline.“ Ani hlavná aktérka príbehu sa už vo svojej minulosti prehrabávať nechce. Po rokoch plných drogových a alkoholických excesov len predniekoľkými rokmi prehlásila: “Honzovi som už odpustila, ale vzalo mi to osemnásť rokov života a odniesol si to aj môj syn, ktorý je na drogách.“

archív ahaonline.cz

A ako sa na to vo vyhrotených časoch pozeral Jan Saudek, ktorý v scenári k filmu Ireny Pavláskovej nezákonný pomer s dcérou priznal? “Viete, narkoman vždy niekoho obviní, že on za to môže. Dáva mi to za vinu, užívam si toho až nad hlavu a užijem si to až do smrti. Nie do mojej smrti, ale do jej. Pretože narkoman to nevydrží, a v tom poblúznení s obesí,“ povedal drsne fotograf. Nezostáva než dodať, že za incest mohol Saudek vyfasovať dva roky natvrdo, ale tento nechutný zločin zhýralca je už dávno premlčaný.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie