Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jan Saudek ohovoril svojho brata, ktorý je deväť rokov v kóme
Zdielať na
Showbiznis

Jan Saudek ohovoril svojho brata, ktorý je deväť rokov v kóme

Zdroj: ahaonline.cz

Kontroverzný fotograf Jan Saudek dokáže stále prekvapovať a plniť bulvár. Najnovšie sa pustil do svojho brata Káju, ktorý je takmer desať rokov v kóme a podľa všetkého sa z nej nikdy nepreberie.

Vlastného brata označil za alkoholika a poštval proti sebe dcéru chorého Káju – píše ahaonline.cz.

“Brata som veľmi miloval, ale on sa zmenil. Stal sa z neho úplne iný človek. Pre informáciu – on vypil denne dvadsať krabíc vína. Denne a nočne. To je myslím si nezdravé, pretože to bolo nekvalitné obyčajné krabicové víno, nie skutočné víno, ale umelé,“ nešetril fotogra svojho brata na serveri sedmicka.tyden.cz.

Výtvarník Kája Saudek ale podľa jeho dcéry nebol žiadny alkoholik a tvoril až do nehody v roku 2006, kedy mu zaskočilo sústo a on skončil v kóme.

“Áno, ocko sa rád napil, ale pre dobrý pocit v spoločnosti, určite nebol závislý. Keby bol alkoholik, tak by nemohol tvoriť a pravdou je, že tesne predtým, než mal tú nehodu, normálne kreslil. Zostalo nám po ňom asi desať rozkreslených obrázkov. Okrem toho v nemocnici mu robili testy a bol absolútne zdravý,“ bráni svojho otca dcéra Berenika s tým, že slová Jana Saudka sú úplný nezmysel

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie