Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Fotograf Saudek (78): So ženou som sa celú noc miloval len trikrát
Zdielať na
Showbiznis

Fotograf Saudek (78): So ženou som sa celú noc miloval len trikrát

Ján Saudek je celoživotným milovníkom žien. Jeho fotografie sú známe po celom svete. A nejeden zberateľ si potrpí práve na obrázky, kde hlavnú úlohu hrajú ženy. Kypré tvary a vyšší vek. To sú Janove preferencie pokiaľ ide o ženy... chuť, ktorou prekypuje aj v takmer 80-tke, mu môže závidieť nejeden mladík...

Kontroverzný svetoznámy fotograf je známy svojou vášňou ku kyprým kráskam, ktoré tak rád zvečňuje a trávi s nimi čas. "Aby som povedal pravdu, je to už dlho, čo som sa nemiloval celú noc. Vlastne som sa celú noc miloval trikrát v živote," priznáva umelec.

Napriek tomu, ešte nepatrí ako sa hovorí do starého železa, veď aktuálne má dve malé deti, najmladšie má iba 4 roky. "Nie som ešte impotentný, rád to o sebe hovorím, ako dlho to bude trvať, to neviem. Ale zatiaľ to stále ide," priznáva.

Chronický záletník, aj takýmto prívlastkom je častovaný Jan Saudek. Neverníkom v pravom slova zmysle však už údajne nie je. "V poslednej dobe je tak veľa chorôb na obzore, že si už dávam pozor," hovorí. Takmer vždy mal viacero, ako ich nazýva, priateliek.

Teraz však aktuálne žije so svojou o 45 rokov mladšou partnerkou Paulinkou. Jan sa pritom netají svojou náklonnosťou k starším ženám. "Nám to funguje úplne všade," hovorí manželka Paulina.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Erika Barkolová

Zdielať na

Najčítanejšie