Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Priznanie Josefa Rychtářa: Pokus o samovraždu?
Zdielať na
Showbiznis

Priznanie Josefa Rychtářa: Pokus o samovraždu?

V stredu 29. apríla to bude presne rok od chvíle, čo Iveta Bartošová (†48) ukončila svoj život na koľajniciach. Akonáhle Josef Rychtář (56) zistil, že je speváčka mŕtva, plánoval rovnako skončiť so životom. Chcel policajtovi ukradnúť pištoľ. Nebyť ich pohotového zásahu, nemusel byť medzi živými.

29. apríl 2014 mal byť pre manželov šťastný deň spojený s oslavou narodenín Rychtářa. Ten sa tešil na večeru, ale namiesto toho sa mu v jednej sekunde zrútil celý svet - píše ahaonline.cz.

“Keď som sa vrátil domov a našiel list na rozlúčku, zavolal som okamžite políciu a išiel som Ivetu hľadať,“ opísal okamihy hrôzy a neistoty vdovec.

“Potom som sa vrátil domov a tam už bola polícia a nechcela ma z domu pustiť. Po chvíli mi policajt povedal, že moju ženu našli a je zranená,“ povedal smutne Rychtář a teraz prvýkrát priznal, že myslel na samovraždu.

ahaonline.cz

“Ani neviem, ako sa mi podarilo tomu policajtovi, ktorý ma strážil utiecť, ale bežal som smerom k trati. Chcel som vidieť svoju ženu, či je to naozaj ona a potom niektorému z nich ukradnúť pištoľ,“ šokuje vdovec.

“Chcel som sa s ňou na mieste zastreliť, lenže sa mi to nepodarilo. Zabránili mi v tom policajti spolu so synom Janom. Držali ma a nepustili ku koľajniciam,“ spomína Rychtář s tým, že od Ivetinej smrti nežije, len prežíva...

Jozef Rychtář ako smútiaci vdovec alebo skvelý herec? Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie