Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rychtář spomína: Ivetka by v týchto dňoch oslávila 49. narodeniny
Zdielať na
Showbiznis

Rychtář spomína: Ivetka by v týchto dňoch oslávila 49. narodeniny

Iveta Bartošová, ktorá takmer pred rokom spáchala samovraždu, by v týchto dňoch oslávila 49. narodeniny. Pri speváčkinom hrobe spomínal jej manžel Josef Rychtář.

"Nemala mi to urobiť, nemala ma opustiť. Pre mňa zašlo slnko, už nikdy nevyjde," hovorí speváčkin muž Josef Rychtář. Na hrob bývalej manželky Ivety Bartošovej prichádza Josef takmer každý deň.

"Poupratujem ho, zapálim sviečky. Iveta pre mňa žije, mám jej fotky v mobile, na stene, púšťam si jej pesničky," opisuje Rychtář.

Slovenskí fanúšikovia

Rytina Ivety na náhrobnom kameni, noty, nápis Ďakujem vám anjeli a podpis populárnej speváčky, to mu zostalo a spomienky, tie príjemné hlavne na slovenských fanúšikov.

"Bola tam ako princezná, už na benzínových staniciach nás zastavovali ľudia, médiá sa chovali inak, tam sa nám páčilo," prezrádza Rychtář. Pred vyriešením je aj dedičstvo, teda majetok po Ivete. Dom po smrti pripadol Arturovi, podrobnejší ale Rychtář byť nechce.

Doby bitiek sú preč

"Som rád, že domom zabezpečila syna, ktorého milovala, ja som v riešení, rieši to súd a nebudem predvídať, ako to dopadne," dodáva vdovec.

Z cintorína odchádza, oproti minulému roku chudší, zostárnutý muž. Doby divokých bitiek sú vraj preč. A dúfa, že podobný pokoj našla aj jeho žena, vo svojej dobe jedna z najpopulárnejších Československých osobností.

S Jozefom Richtářom sa rozprával redaktor Martin Krpač:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie