Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dedičské konanie po Bartošovej uzavreté: Vila je už Arturova
Zdielať na
Showbiznis

Dedičské konanie po Bartošovej uzavreté: Vila je už Arturova

Zdroj: blesk.cz

Konečne je jeho a môže si s ňou robiť, čo chce. Majiteľom vily po Ivete Bartošovej (†48) sa oficiálne stal syn Artur Štaidl (18). Bolo to speváčkino posledné prianie.

Takpovediac rok odo dňa, keď speváčka ukončila svoj život pod kolesami vlaku, trvalo vybavenie dedičského konania. V liste na rozlúčku sa jasne vyjadrila, že si praje, aby všetko pripadlo Arturovi. A to sa tiež stalo. Dom v pražskej Uhříněvsi je už jeho. Dokazuje to výpis z katastra nehnuteľností, v ktorom došlo k zmene majiteľa na začiatku tohto mesiaca. Dedičské konanie bolo ukončené už 23. marca.

“Ani na chvíľu som neuvažoval, že by niečo malo byť inak. Dokonca som Arturovi prenechal vybavenie domu v hodnote pol milióna korún, na ktoré som mal nárok,“ vyjadril sa pre Blesk Josef Rychtář (56).

Všetko ale nasvedčuje, že ďalšie speváčkino prianie, totiž aby v dome žil jej jediný syn, naplnené nebude. “Artur sa rozhodol, že dom predá,“ povedal pred časom Blesku JUDr. Jiří Štaidl, ktorý nevlastného brata zastupuje.

Vila už bola dokonca vyprataná a Štaidlovci ju pripravili na predaj. “Toto sa mi naozaj nepáči. Vzdal som sa práva na dom s tým, že sa do neho nasťahuje Artur, ako si to priala jeho matka. Rozhodne nikdy nechcela, aby ten dom niekedy predal,“ rozčuľoval sa vdovec po tom, čo zistil, že práve Artur nechal z domu vyviezť veľa vecí na skládku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie