Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Veľká radosť v rodine Štaidlovcov: Z Artura bude strýko
Zdielať na

Veľká radosť v rodine Štaidlovcov: Z Artura bude strýko

Zdroj: blesk.cz

Podarilo sa. Ladislav Štaidl (69) bude mať k dvom vnučkám skoro i vnuka. Skladateľova dcéra Karolína (33) je už v 8. mesiaci a bude to chlapec! Zo syna Ivety Bartošovej (†48) Artura Štaidla (18) sa stane strýko.

Aj keď to nie je na nastávajúcej matke poznať, mala by rodiť už za mesiac. V kabáte ale vôbec nevyzerá, že je tehotná. “Má len malé bruško, skoro nepribrala, neprejedá sa,“ prezradila rodinná priateľka.

Karolína Štaidlová je v siedmom nebi. Po dieťati vždy túžila. Teraz sa jej splnil sen, ktorému už pomaly prestávala veriť. Termín pôrodu svojho prvého potomka má naviac veľmi blízko k dátumu narodenia otca Ladislava.

blesk.cz

Ten oslávi 10. marca okrúhlu sedemdesiatku. Mohol by od dcéry dostať ten najkrajší darček. “Láďa je spokojný, že sa rodina rozrastá,“ zverila sa žena blízka klanu Štaidlovcov.

blesk.cz

Bude to Talpa

Od syna Jiřího (39), ktorý je uznávaným právnikom, už má skladateľ dve vnučky. Teraz pribudne prvý vnuk. Bude to Talpa po otcovi.

Nastávajúci otec David Talpa (45) má z predošlého vzťahu dcéru, takže aj pre ňu bude chlapec novinkou. “Karolínin partner do rodiny skvelo zapadol,“ tvrdí kamarátka rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie