Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Filip Renč v bolestiach: Nebezpečná choroba prišla nečakane
Zdielať na
Showbiznis

Filip Renč v bolestiach: Nebezpečná choroba prišla nečakane

Zdroj: ahaonline.sk

Dlho očakávané nakrúcanie filmu o živote herečky Líde Baarovej (†86) sa komplikuje. Filipa Renča (49) trápi veľmi bolestivé a nebezpečné ochorenie, ktoré mu bráni v nakrúcaní. Snáď sa mu skoro uľaví. . .

Režiséra trápi bolestivý zápal pankreasu. Nebol síce hospitalizovaný, ale každý deň musí prísť do jednej z pražských nemocníc na filtráciu krvi. “Je mi to veľmi ľúto,“ potvrdil informácie scenárista filmu Jiří Hubač (62) - píše ahaonline.cz.

O prácu sa ale Renč báť nemusí. “Náhrada sa hľadá až vo chvíli, keď je režisér dlhodobo chorý, alebo nedajbože zomrie. A to teda v prípade Filipa naozaj nehrozí,“ dodal Hubač. Ešte v piatok vraj bol v poriadku a nič nenasvedčovalo, že by mu bolo zle, ale sobotného odovzdávania cien TýTý sa už nezúčastnil.

Problémy s pankreasom má vraj Renč už dlhší čas. “Kvôli tomu aj obmedzil pitie. Lenže to viete, na pankreas pôsobia stresy, čím nakrúcanie rozhodne je. Navyše nedávno zomrel jeden zo sponzorov Peter Kovarčík, a to muselo s Filipom taktiež dosť otriasť,“ povedal režisérov kamarát Jakub Ludvík (45).

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie