Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Milenca Lídy Baarovej stvárni herec z Komisára Rexa! Dostal rolu Goebbelsa
Zdielať na

Milenca Lídy Baarovej stvárni herec z Komisára Rexa! Dostal rolu Goebbelsa

Zdroj: archív blesk.cz

V pripravovanom filme o herečke Lídě Baarovej si hlavnú rolu strihne Slovenka Táňa Pauhofová. Jej milenca – nacistického pohlavára Goebbelse – potom Karl Markovics známy zo seriálu Komisár Rex, ktorý sa o Baarovej rozrozprával na tlačovej konferencii. A označil legendu československého strieborného plátna za šľapku!

Predstaviteľ policajta Ernsta Stockingera v kriminálnom seriáli prijal rolu vo filme Filipa Renča (49), ktorý sa začne nakrúcať už od marca. “Budem hrať nacistického pohlavára Josepha Goebbelsa, ktorý bol ríšsky kancelár a milenec českej herečky Lídy Baarovej,“ prezradil herec na tlačovej konferencii.

Životom herečky sa Markovics veľmi zaoberal. “Je ťažké povedať, či bola Baarová kolaborantka, ten jej osud je veľmi zložitý. Išla si hlavne za kariérou a nič iné pre ňu nemalo cenu. V dnešnej dobe by bola za šľapku,“ zveril sa slávny herec. Ten neverí tomu, že by k nemeckému nacistovi mohla prechovávať akýkoľvek cit a nebola s ním z prospechu.

Lída Baarová

archív blesk.cz

Hlavnej predstaviteľke filmu Táni Pauhofovej (31) účasť na tlačovej konferencii zhatili zdravotné problémy. “Je po operácii krčných mandlí a leží v nemocnici. Dúfam, že sa skoro uzdraví,“ ospravedlnil slovenskú herečku Filip Renč.

Táňa Pauhofová

archív blesk.cz

Ešte nepadla ani prvá klapka a už to vrie medzi režisérom Filipom Renčom a producentom Petrom Kovarčíkom (60). Stačila len otázka v akom jazyku bude film premietaný a dusno sa dalo krájať. “Ja by som bol osobne rád, aby bol český a nemecké postavy boli s českými titulkami,“ povedal Renč. “V Česku sa bude premietať a v Nemecku nemecky a koniec diskusie,“ oboril sa na neho producent Kovarčík, ktorý sa podieľal na poslednom diele Troškových Babovřesek. Renč potom z jeho reakcie zostal ako oparený.

Režisér Filip Renč

archív blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie