Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Polícia hľadá exmilenca Ivety Bartošovej Michala Penka
Zdielať na

Polícia hľadá exmilenca Ivety Bartošovej Michala Penka

Je legendou československej hudobnej scény a aktuálne aj jedným z najhľadanejších ľudí. Polícia vyhlásila pátranie po spevákovi Michalovi Penkovi. Zmizol totiž bez stopy...

Spevák Michal Penk (46) je bez debaty ikonou 80. rokov. S blonďavou hrivou okúzľoval zástupy dievčat a žien, lenže jeho sľubnú kariéru ukončil pervitín. Kvôli nemu celých 14 rokov žil doslova v temnotách.

“Snažil som sa veľa pracovať, keď to išlo. Alebo som robil rôzne protisatanské rituály, proti zlým duchom a tak,“ vysvetľoval Aha! neskôr Penk, ktorý mal naozaj čudné zvyky.

Ten podľa svojich slov skončil s drogami v roku 2008, lenže potom sa k nim zasa vrátil. Nedokázal prestať.

A teraz sa všetci boja, či si nesiahol na život. Už raz to urobil. “Ja som sa pokúsil spáchať samovraždu 17. januára 1999, keď moja mama umierala na rakovinu. Vzal som auto a napálil som to do betónových panelov na stavbu cesty.“

“Sebevražedné tendencie som mal vlastne vždy. Čo pre mňa nebolo dobré, pretože som mal stále nejakú únikovú cestu. Hovoril som si, tak keby to náhodou nevyšlo, vždy sa môžem zabiť. Takže som v živote veľa riskoval,“ povedal Aha! v obsiahlom rozhovore pred dvoma rokmi.

Penk bol dôležitou súčasťou života Ivety Bartošovej, pozrite si medailón FTV PRIMA:

Súvisiace články

Najčítanejšie