Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Petra Faltýnová: Bude sa vydávať! Leoš Mareš má smolu...
Zdielať na
Showbiznis

Petra Faltýnová: Bude sa vydávať! Leoš Mareš má smolu...

Zdroj: ahaonline.cz

Jeden z najlepšie platených českých moderátorov Leoš Mareš (38) má smolu. Aj keď sa chce stoj čo stoj vrátiť k Petře Faltýnovej (36), modelkino srdce už patrí americkému miliardárovi Davidovi. A naviac získala dobrý kšeft. Bude hrať v seriáli Svatby v Benátkách.

“Herecké ambície som síce nikdy nemala, ale po prvej seriálovej úlohe v Cestách domov ma hranie začalo baviť. Teší ma, že som dostala ďalšiu príležitosť,“ povedala Petra Aha!. No móle si je istá, ale pred kamerou ešte nie. “Keď som išla na nakrúcanie prvýkrát, mala som veľkú trému: Snáď sa postupne strachu zbavím. Budem sa snažiť, aby som pána režiséra nesklamala,“ zverila sa skromne.

Ako sexy brunetka zamotá vzťahy, sa uvidí už čoskoro. “Petra Faltýnová začala nakrúcať seriál Svatby v Benátkách na konci marca, na obrazovke sa prvýkrát objaví v polovici mája. Akú úlohu bude v seriáli hrať, môžu diváci zatiaľ iba tipovať,“ povedal Aha! PR manažér seriálu Josef Ducký.

Petra vs. Andrea: Súboj modeliek

Už v prvých dieloch seriálu Svatby v Benátkách sa ako nevesta Mirka Opičková objavila Petrina večná rivalka Andrea Verešová (34). Na prehliadkových mólach sa obe modelky predháňajú, ktorá z nich je väčšou hviezdou. Preto bude zaujímavé sledovať, ako tento súboj dopadne na obrazovke.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie