Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mária Čírová (25) zmenila imidž! Je z nej Ruženka
Zdielať na

Mária Čírová (25) zmenila imidž! Je z nej Ruženka

Speváčka Mária Čírová vsadila na radikálnu zmenu! Posadila sa do kaderníckeho kresla s heslom "zbohom blond, vitaj ružová". Mária sa tak rozlúčila s blonďavým anjelikom a premenila sa na Ruženku.

Zmena imidžu

Mária sa rozhodla pre zmenu imidžu. A to hneď radikálnu! Už niekoľko týždňov zdobí jej vlasy extravagantná farba - ružová.

"Mam ružové vlasy, aj keď momentálne ich až také ružové nemám, nakoľko sa tá farba veľmi rýchlo vymýva. takže každý deň je zo mňa iná žena," smeje sa speváčka.

Nemala vzor

Za zmenou farby vlasov však netreba hľadať žiadne inšpiratívne osobnosti spoza veľkej mláky. Jej vzorom nebola ani Kate Perry, ani Kelly Osborne, ktoré taktiež podľahli trendu krikľavých vlasov.

"Mne sa tá farba paáčla už veľmi dlho, len som nenašla kaderníka, ktorý by mi ju namiešal," priznáva Mária. "Je to celé o tom, že žijeme len raz, ako sa hovorí."

Stále rovnako šťastná

Avšak hovorí sa tiež, že keď žena zmení účes, či farbu vlasov, treba za tým hľadať nového muža. Mária však nesúhlasí. "Hovorí sa hovorí, ale v mojom prípade to nie je pravda. S tým svojím sme spolu krásnych šesť rokov a stále ho milujem," prezrádza speváčka.

Mimochodom zaexperimentovať s farbou vlasov sa odhodlala v období, keď bol jej partner odcestovaný.

"Spáchala som to potajme. Ale potom som mu poslala fotku, ze máš ma takúto. On napísal, že či tak, alebo je tak, je spokojný a je rád, že sme spolu," priznáva Mária.

Vlasy odklepol aj Hugo

Jej zmenu odobril aj ďalší člen jej rodiny, synček Hugo. Avšak ten to urobil svojským spôsobom.

"Keď som prišla s ružovými vlasmi do škôlky, tak na mňa pozeral, že mami, už nie si Rapunzel, už si Ariel," smeje sa speváčka.

Chce ďalšie zmeny

Ružová farba však nie je konečná. Speváčka totiž priznala, že so zmenami farby vlasov neplánuje.

"Veľmi rada by som išla do hnedej, do tmavšej, lebo to je moja základná farba. Tiež si nemyslím, že to bude dlhodobé, lebo Maroš ma chce blond a co  by som neurobila pre svojho muža," dodáva Mária. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie