Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mária Čírová (25): Na výzore nezáleží!
Zdielať na
Hudba

Mária Čírová (25): Na výzore nezáleží!

Mária Čírová má už čo to odspievané. Takže je jasné, že vie ako na to. My sme sa jej spýtali, čo by poradila tým, ktorí chcú uspieť v X Factore. Prihlásiť sa môžete aj vy!

Spevácka súťaž, aká tu ešte nebola sa blíži! Porota v X Factore bude hľadať tých najlepších spevákov, ktorým táto šou zmení život. A ako by mali vyzerať finalisti?

"Nie je dôležitý vzhľad, dôležitá je charizma. Musí si vedieť získať ľudí. Ale nesmie to hrať, lebo ľudia to hneď prekuknú," radí spevákom Mária Čírová, ktorá v X Factore vidí šancu pre mnohých talentovaných spevákov či skupiny. Dôležitý je preto aj výber pesničky.

"Netreba pozerať na to, čo teraz letí. Pesnička sa im musí páčiť, musia si v nej byť istí a musí im sedieť k ich hlasu," radí obľúbená slovenská speváčka.

Uspieť pred nekompromisnou a odbornou porotou nebude ľahké. Emócie a kritiku na pódiu speváci nie vždy zvládajú.

"Ľudia, ktorí sa prihlásia do X Factoru asi nebudú nováčikovia, možno majú aj vlastnú kapelu. Mali by ísť do súťaže s tým, čo majú radi. Bez hanby a bez trémy," dodáva Zlatá slávica.

Ak stále váhate s výberom skladby, možno vám posledná rada od mladej speváčky padne vhod. "Spievajte to, na čo sa cítite a na čo máte."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie