Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Mária Čírová (25) šetrí na svojich deťoch!
Zdielať na
Hudba

Mária Čírová (25) šetrí na svojich deťoch!

Vianoce v šetriacom režime. Mladá mamička dvoch detí, speváčka Mária Čírová, sa spolu so svojim partnerom dohodla, že deťom dajú pod stromček len jeden darček. A prečo je to tak? Mária to vysvetlí v nasledujúcom článku.

Kým začne pre Máriu Čírovú a jej rodinu pravá vianočná atmosféra, ešte to potrvá. Keď však pracovné povinnosti skončia, všetko sa zmení.

"Začnem piecť a zdobiť stromček. Deti sa na to tešia. Naša malá Zoe má este len rok a pol, tak vianočný zhon ešte nevníma. Ale vďaka Hugovi asi začne,"
hovorí mladá speváčka, ktorej deti vraj tento rok veľa darčekov pod stromčekom mať nebudú. A to aj napriek tomu, že poslúchali. Musí sa totiž šetriť.

"Minulý rok sme to s darčekmi prehnali! Naše deti si otvorili jeden darček, s ktorým sa hrali celý večer. Ostatné ich už nezaujímali. Tak som ako matka zostala sklamaná," priznáva speváčka,, ktorá získala v roku 2009 Zlatého slávika v kategórii Objav roka.

Hugo je už rozumný chlapec. Presne vie, čo by mu mal Ježiško priniesť. "Náš Hugo je introvert, rád sa zatvorí do svojej izby a skladá puzzle. Aj teraz si od Ježiška želal ďalšie puzzle, dokonca celý set."

Vianoce ale nie sú len o darčekoch. Je to sviatočný deň, ktorý trávime s najbližšími. Také budú aj sviatky v známej rodine.

"Pre mňa sú Vianoce hlavne o pečení. Musím cítiť zákusky a medovníky, to milujem. Keď príde mamina, sestry a kamarátky, spolu zdobíme, zapneme si vianočné piesne. Keď vonku sneží, tak to je tá pravá romantika," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie