Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mária Čírová (25) hovorí zvláštnou hatlaninou
Zdielať na
Hudba

Mária Čírová (25) hovorí zvláštnou hatlaninou

Slovenská speváčka Mária Čírová a spevák, herec a model Thomas Puskailer spolu nahrali novú skladbu I Feel Good. Hudbu k novinke napísala 25-ročná speváčka, text si zobral na starosť rodák z Holandska spolu s manželkou Abbie. No ako hovorí samotný hudobník, otextovať Máriin text nebolo vôbec jednoduché.

Mnoho slovenských hudobníkov si pri tvorbe pesničiek vymýšľa vlastné slová. A tak v tomto trochu pripomínajú deti. Často je to iba melódia. "Thomasovou úlohou bolo k mojej "hatlanine" vymyslieť anglický text," prezrádza speváčka Mária Čírová.

A keďže hudobník Thomas Puskailer hovorí po anglicky veľmi dobre, nerobí mu to žiaden problém. Nejaký čas mu síce trvalo, kým pochopil, čo od neho Mária vlastne chce, no napokon Máriin vlastný jazyk otextovať dokázal. Thomas Puskailer si to dokonca cení. "Vždy keď mi Mária posiela nejaké demo, mám z toho dobrý pocit. Cítim z neho jej dušu."

Mária Čírová, ktorá v roku 2008 triumfovala v súťaži Coca-Cola PopStar, má na svojom konte dva štúdiové albumy. Debut Búrka obsahujúci rovnomenný singel a tiež skladby Ľadová doba a Zbierka hriechov jej vyšiel v roku 2008, spomínaná druhá štúdiovka Na dosah nasledovala o tri roky neskôr.

Speváčka z nej vydala single Bez obáv, Strácam, Labutia či Na dosah. Pieseň Na dosah sa zároveň stala titulnou skladbou romantického seriálu televízie Joj s názvom Nevinní (2011 - 2012). Speváčka má s partnerom, producentom Marošom Kachútom, dve deti, dcéru Zoe a syna Huga.

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012), pričom na väčšine skladieb sa autorsky podieľal aj sám. Štyri piesne produkoval s Joeom Dworniakom, producentom Duran Duran a Paula McCartneyho. Okrem spevu sa venuje aj herectvu a modelingu.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie