Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Z porotkyne X Factoru Sisi Lelkes Sklovskej (48) je upratovačka!
Zdielať na

Z porotkyne X Factoru Sisi Lelkes Sklovskej (48) je upratovačka!

Sisa Lelkeš Sklovská je všestranná umelkyňa a svoj multitalent využíva skutočne naplno. Objavila aj v seriály Panelák, kde hrala jednu neobvyklú rolu. Žiadna Mata Hari, ale upratovačka!

Je speváčka, ale aj herečka. A najnovšie sa objavila aj v našom obľúbenom seriáli Panelák. Sisa Lelkes Sklovská si tento raz zahrala upratovačku. "Už vidím tie titulky v novinách. Sklovská prišla o prácu, tak robí upratovačku. Je to úplne jasné, no nie," hovorí s úsmevom porotkyňa X Factor Sisa Lelkes Sklovská.

Seriál, ktorý beží na televíznej obrazovke už niekoľko rokov si veľmi rada pozrie aj ona. "Vždy si pozriem Panelák, keď utekám do divadla," dodáva Sisa.

Pod menom Sisa Lelkes Sklovská si mnohí z nás vybavia speváčku a aktuálne porotkyňu talentovej šou X Factor. Sisa je však aj vyštudovaná herečka. To, že je Sisa profíčka potvrdila aj pri klapke.

Zatiaľ len krátka scénka, kde nemala veľa priestoru, ale pripravovaných obrazov v Paneláku bude mať herečka viac. Sisi svoju seriálovu premiéru nemohla odmietnuť.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie